CEMAATİMİZDEN...

Toplum
29 Temmuz 2009 Çarşamba

Mişne Tora Hanımları’nın dayanışma yemeği

22 Temmuz çarşamba günü Mişne Tora Hanımları Sofi Pembegül başkanlığında geleneksel aylık dayanışma gününde bir araya geldiler. Büyükada’da bir üyenin evinde buluşan hanımlar, yemek esnasında dernek hakkındaki görüşlerini paylaştılar. Üyeler ve misafirler güzel bir gün geçirmenin keyfine vardılar.

 

Golden Age’in Cemile Sultan gezisi

Golden Age Komisyonu, 21 Temmuz Salı günü, dostlarını, geçtiğimiz sene de ziyaret edilen İTO Cemile Sultan Korusunda buluşturdu.

Çeşitli semtlerden servislerle koruya gelen 120 kişilik Golden Age dostları topluluğu boğaz

manzarası karşısında gölgelikteki masalara yerleşerek öğlen yemeğini sohbet eşliğinde yediler. Ardından,  Golden Age Komisyonu hanımlarının getirdiği ikramlarla birlikte çaylar içildi.

 

Yetimleri Koruma ve Barındırma Derneği hanımlarının daveti

Yetimleri Koruma ve Barındırma Derneği gönüllü hanımları 15 Temmuz Çarşamba günü Fifi Sages’in büyük adadaki evinde hanımlara yönelik yemekli bir gün düzenlediler. Kötü hava şartlarına rağmen büyük bir katılımın yaşandığı günde dernek hanımlarının hazırladığı lezzetli yöresel yemek ve tatlılar ikram edildi. Davetliler; yemeğin ardından samimi bir atmosferde gerçekleşen kahve ve çay sohbetinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.