Tuna Alkan görevini Yaşar Bildirici’ye devretti

Toplum
5 Mayıs 2010 Çarşamba

On seneyi aşkın bir süredir Dernekler Masası Başkanlığını yürüten Tuna Alkan görevini, geçmiş dönem Halkla ilişkiler Komisyonu Başkanı Yaşar Bildirici’ye devretti.

Hahambaşı Rav İsak Haleva, Cemaat Başkanı Sami Herman, cemaatin çeşitli dernek, kurum, kuruluş başkan ve başkan vekilleri, hanımlar kolu ve gençlik kolu başkanlarının katılımıyla gerçekleşen törende Rav Haleva yaptığı konuşmada, Tuna Alkan’a cemaate katkılarından dolayı teşekkür etti. Haleva, uzun seneler Haydarpaşa Sinagoguna emeği geçen merhum babasına ve ailesinin kendisiyle ne kadar gurur duyduğuna da değindi. Daha sonra sözü alan Cemaat Başkanı Sami Herman,Tuna Alkan ve yardımcısı Melih Kohen’e teşekkür ederek, Alkan’a yeni oluşturulan Aile ve Sosyal İlişkiler Komisyonu görevinde başarılar diledi.

Görevi devralan Yaşar Bildirici ise cemaate çalışmaları ile layık olmaya çalışacağını belirttikten  sonra başta Hahambaşı Rav Haleva olmak üzere, Sami Herman ve dernek başkanları, çalışmalarından dolayı Tuna Alkan ve Melih Kohen’e şükran plaketlerini sundular.

Yeni dönemde Yaşar Bildirici Derneklerden Sorumlu Başkan olurken, Sara Katalan Başkan Yardımcılığı görevinin yanı sıra Dernek Gençleri Komisyonu Başkanlığını da yürütecek.