Bana yeni bir ben lazım

Her sene ilkbaharda düzenlenen ve büyük ilgi gören weekend4us yeni katılımcılarını muhteşem bir hafta sonuna davet ediyor...

Batya KEBUDİ Yaşam
14 Nisan 2010 Çarşamba

Ne? Haberiniz yok mu?

Yoksa siz hâlâ Weekend4us’a katılmadınız mı?

Eğer gitmediyseniz, kaçırmayın derim.

Hem bu sene geçtiğimiz senelere göre farklı bir program sizleri bekliyor.

30 Nisan-2 Mayıs 2010 tarihleri arasında 10.su düzenlenecek olan Weekend4us yepyeni, özgün Refresh Yourself konseptiyle hafta sonunuza taze bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Şimdiye kadar duyduğunuz veya gördüğünüz tüm weekend4us’lardan farklı bir program ile kendinizi baştan yaratılmış hissedeceksiniz.

İstanbul’a bir saat uzaklıkta muhteşem bir Country Club’da düzenlenecek olan Refresh Yourself sizi doğa ve kendinizle buluşturacak.

Benzersiz eğitmenler eşliğinde yapılacak olan aktivitelerle eğlencenin doruklarına varırken, farkında olmadan iç huzura ve dinginliğe ulaşacaksınız.

Üstelik yeni insanlarla tanışma fırsatı yakalayacaksınız.

Gila Şeritçioğlu… Alanında adını  duyurmuş Executive Coach ve Sanat Terapisti Psikoloğu… Onun önderliğinde kendinizi ifade etmenin farklı yollarını öğreneceksiniz… Hareket Terapisi alanında en bilinen isimlerden biri olan Michal Bardavid ile vücudunuzun hiç bilmediğiniz yönlerini keşfedeceksiniz… Perküsyon Sanatçısı Jozi Levi ile ise muhteşem ritimler eşliğinde doğayla baş başa olmanın tadına varacaksınız.

Tüm bunlar için tek yapmanız gereken www.weekend4us.com adresinde bulunan başvuru formuna doldurmak! Hadi ne duruyorsunuz?