YSK, masa tenisi 1. liginde ÜÇ GALİBİYET ALDI

Spor
24 Mart 2010 Çarşamba

Türkiye Masa Tenisi 1.Ligi, ikinci devre ilk etap maçları İzmit-Kocaeli’de yapıldı. Yıldırımspor Masa Tenisi Büyükler Takımı, bu müsabakaları Bülent Atakan, Nedim Yılmaz, Yosi Namer, Ceki Namer ve Alp Kamhi’ den oluşan kadrosu ile oynadı. YSK’ nın ilk günkü birinci karşılaşması, ligde ikinci durumda bulunan Dsi Spor-İzmir takımına karşı idi. YSK 3-1 kaybetti. Tek galibiyeti Bülent (3-2) kaydetti. YSK ikinci maçını, ligde iki puan fazlasıyla beşinci olarak üzerinde yer alan Büyükşehir Belediyesi-Bursa ile yaptı. Yıldırımspor, ligin ilk devresinde bu takıma 3-0 yenilmişti. Bülent (3-1) ve Yosi (3-1) kazandı, Nedim (0-3) kaybetti.

Bülent dördüncü maçı Nedim’ in kaybettiği Yücel’ e karşı yaptı ve çok zorlu bir oyundan sonra maçı (3-2) alınca, YSK bu zorlu müsabakayı 3-1 kazanmayı bildi. YSK, üçüncü müsabakasını, İstanbul Veteran Masa Tenisçileri ile yaptı.

Nedim ilk maçı (0-3) kaybetti. Ancak sonraki üç maçı, Bülent (3-1), Ceki (3-2) ve tekrar Bülent (3-1) alarak müsabakayı 3-1 kazandı.

YSK, ertesi gün, ilk müsabakasını lig üçüncüsü Antalyaspor-Antalya ile yaptı. 3-0 kaybetti. YSK’nın bundan sonraki müsabakası, Ostimspor-Ankara’ya karşı idi. Sırasıyla Nedim, Bülent ve Ceki (3-2)’ lik sonuçlarla zorlu rakiplerini yendiler ve dolayısıyla YSK müsabakayı 3-0 almış oldu. YSK haftanın son maçını SÜLEYMAN OĞUZ O.’na karşı oynadı. Bülent (3-0) kazandı, sonra Nedim (0-3) ve Yosi (1-3) kaybettiler. Bülent (3-2) aldı.  Son maçı ise Nedim (3-1) kaybedince, YSK da bu zorlu müsabakayı 3-2 kaybetmiş oldu. Yıldırımspor, 16 takımın oynadığı Türkiye 1. liginde, 30 puanla on birinci durumda. Ancak 5 takım, 32 puanla beşinci sıradan itibaren sıralanıyorlar. YSK Büyükler Masa Tenisi takımı, bu seneki sıralamada, dört ile altıncılık arasında bir derece hedefliyor.