BUNLARI DUYDUNUZ MU?/ Kariyer Günü’nde buluşalım...

Ekonomi
17 Mart 2010 Çarşamba

Her yıl farklı sektörden temsilcilerin katılımı ile gerçekleşen Kariyer Günü, 20 yaş ve üzeri kişilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu yıl 28 Mart Pazar günü, dördüncüsü düzenlenecek olan Kariyer Günü’ne dört farklı sektörden konuk konuşmacı katılıyor.

Doğru iş başvurusunun inceliklerini Adecco’dan Teri Yıldız anlatırken, iş görüşme tekniklerini ise Emel Mordo ele alacak.

Profesyonel yaklaşımını, deneyim, sabır ve aldığı doğru kararlarla birleştiren Erol Mizrahi, on bir yıllık yöneticilik başarısı aktaracak. Tıp alanından köklü bir değişiklikle çorap sektörüne geçiş yapan Sami Kariyo, yeni bir vizyon ile markalaşmayı konu edecek. 

Serdar Erener, reklamını yaptığı markalara şunu vaat ediyor; “Bizi en az yüzde 70 özgür bırakın, sizi zengin, markanızı meşhur edelim.”

Arçelik’in Çelik’i, Garanti’nin Bonus kafaları ve 12 Dev Adamları, Turkcell’in Cellocan’ları, Cola Turka’nın Amerikalı ünlü komedyen Chevy Chase’li reklam kampanyası, Hazır Kart’ın özgür ruhları… Reklamları kadar reklam jingle’ları da çok konuşulan bu yaratıcı adamın söylediklerini dikkate almamak olmaz.

28 Mart Pazar Kariyer Günü’nde buluşalım. Kariyerinize değer katalım.

 

Detaylı bilgi: www.kariyergunu.com