Amram Oditoryumu’nda Yüksek Sadakat, Atiye ve Yusuf Güney konseri

Toplum
10 Mart 2010 Çarşamba

7 Mart Pazar günü UÖMO’da gerçekleşen Yüksek Sadakat, Atiye ve Yusuf Güney konserine katılan 350 genç unutulmaz bir gece yaşadılar. Power Türk sponsorluğunda gelenekselleşen ve UÖMO Öğrenci Birliği’nin organize ettiği konserde sanatçılar birbirinden güzel şarkılar seslendirirken gençler de gönüllerince onlara eşlik ettiler.

7 Mart Pazar günü 350 genç UÖMO’daki konser’de unutulmaz bir konser yaşadılar.

 

Bir yıl aradan sonra, yine heyecanla başlayan gün çok keyifli bir şekilde sonlandı… Okul idarecileri ve Öğrenci Birliği yetkilileri  geçen sene konserde  elde edilen başarının bu yıl ki görevlerini daha zor kıldığını dile getirirken,  etkinlik sonrasında ise konserlerin artık geleneksel olarak zihinlere kazınacağını anladıklarını söylediler.

 

Okul sözcüsü, “Konser günü gelip çattığında saat 15:00’dan itibaren okulda sıkı bir koşuşturma başladı. Masalar kuruldu,  ikramlar bir bir dizildi, kuliste gelecek sanatçıların ağırlanacağı odalara son rötuşlar atıldı ve Pixus ile Yüksek Sadakat’in müzik teknisyenlerinin son prova ve ses denemeleri yapıldı… Bir kısmımız kuliste bunlarla ilgilenirken, başka bir grup ise yavaş yavaş gelmeye başlayan misafirlerimizi karşılıyor ve kantine yönlendiriyorduk. Saat 17:00’da yemek satışlarımız, 18:00’da Power Türk Dj’imizle canlı müzik başladı. 19:00’da ise beklenen an yani oditoryumun kapılarının seyircileri açılması gerçekleşti… Yüzlerce genç salona akın etti ve geçen seneden deneyimli olanlar hiç koltuklara oturmadan direkt sahnenin önüne akın etti…

Tüm gece boyunca eşlik edilmeye doyulamayan bambaşka tipte onlarca şarkı söyledik hep beraber, okulumuz ve konuk gençlerle doyasıya eğlendik,  çok güzel bir anı paylaştık. Seneye de biz mezun olduktan sonra bu gelenekselleşme adayı organizasyonun devam edeceğine emin gözüyle bakıyorum ben artık. Çünkü bu gece o salondaki atmosfer sadece yaşanacak bir bağ ve eğlencelere silsilesiydi… Bu gecenin gerçekleşmesinde bize katkısı olan herkese ayrı ayrı teşekkürler” dedi.

Öğrenciler günü anlattılar

7 Mart günü okulumuzda düzenlenen konser her anıyla muhteşem bir organizasyondu. Önce kantinde yemek ve Dj eşliğinde başlayan eğlence, oditoryuma girmemizle daha da arttı. Günlerdir heyecanla beklediğimiz konser Yusuf Güney’in şarkılarıyla başladı. Ardından Atiye ve Yüksek Sadakat’ın sahne almasıyla eğlence doruklara çıktı. Organizasyonda emeği olan herkese teşekkür ederim. Böyle organizasyonların düzenli olarak desteklenmesi ve daha çok desteklenmesi dileğiyle…

 Giray Türkmen 

7 Mart  tarihinde üçüncüsü düzenlenen okul konserimiz, her seferinde olduğu gibi bu kez de bir öncekinden daha keyifli geçti. Sanatçıların seçimi ve sahneye çıkış sıralarının çok doğru belirlenmesi seyirciyi daha da eğlendirdi. Konser öncesi kantinde sunulan ikramlar ve sohbet imkânı günü daha da anlamlı kıldı. Başta öğrenci birliğimiz olmak üzere, bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.                                                                       Rakel Delevi 

Yüksek Sadakat, Yusuf Güney ve Atiye’nin okulumuzda vermiş olduğu konser gerçekten çok başarılıydı. Bence hiç kimse bir an bile sıkılmadı. Konser etkinliklerinin devam etmesini diliyorum.

Alper Eskenazi

Çok başarılı bir konserdi. Özellikle benim için çok özel bir gündü, çünkü o gün aynı zamanda benim doğum günümdü. Tüm arkadaşlarımla birlikte sahnede Atiye ile birlikte pastamı kesmek unutulmaz bir andı. Bu keyifli konser için herkese çok teşekkür ederim.

 Semi Moreno