/Broadway Müzikallerinden seçmeler

24 Şubat 2010 Çarşamba

Broadway Müzikallerinden Seçmeler TİM’de

Uluslararası şarkıcılar ve New York’un en hareketli koro kızlarından oluşan topluluk,11-12-13-14 Mart’ta TİM Maslak Show Center’da. Gösteri, Chorus Line, Hello Dolly, My Fair Lady, Chitty Chitty Bang Bang, The Lion King, Cabaret, Les Miserables, Evita, Grease ve daha birçok görkemli şovun büyüleyici atmosferini seyirciye yaşatacak.

 

Soprano Linet Saul Borusan Müzik Evi’nde

Hakan Özaytekin, Bülent Oral, Atilla Oral, Tuğçe Özaytekin ve Linet Şaul oluşan İzmir Barok, Türkiye’de performanslarını barok dönem çalgılarıyla gerçekleştiren tek topluluk.. Tüm üyeleri İzmir Devlet Opera ve Balesi’nde görev yapan grup, 4 Mart’ta Borusan Müzik Evi’nde vereceği konserde barok dönemin enstrümantal ve vokal yapıtlarından bir seçki sunacak.

http://www.borusanmuzikevi.com/

BEKİ ALMELEH ebrularıyla karma sergide

Sanatçılar ve Sanatseverler Kulübü Derneği’nin, 24 Şubat - 24 Mart tarihleri arasında Lerzan Öke başkanlığında düzenlediği ve 25 sanatçının resim, seramik şiir dallarında katıldığı karma sergiye ebru sanatçısı Beki Almeleh dört eseriyle katılıyor. Sergi, Beşiktaş’ta bulunan Girgin Piyano ve Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilir. Tel: 212 227 03 28

yeni çıkan kitaplar...

‘Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey’ 

Fransız edebiyatının yıldız yazarı Marc Levy’nin baştan sona macera, romantizm ve aşk dolu bu son romanı Ayça Sezen’in çevirisiyle Can Yayınları’ndan çıktı. Düğününden birkaç gün önce babası Anthony Walsh’ın ölüm haberini alan Julia, cenazeden sonra o güne kadarki en tuhaf seyahatine çıkacaktır…

 

‘Bir Zamanlar Çıfıt Çarşısı’

Beki L Bahar’ın kaleme aldığı ve Pan Yayıncılıktan çıkan eserde yazar, aile köklerinin dayandığı beş şehri; Bursa, Edirne, Eskişehir, Ankara ve İstanbul’daki Yahudi cemaatlerinin yaşamını kendi ve yakınlarının hatıralarından yola çıkarak tarih çerçevesi içinde aktarıyor.

 

‘Bu Şehri Seviyorum’

Sanat kadar seyahat etmeyi de çok seven Ester Almelek, birikimlerinden yola çıkarak dört güzel şehrin - İstanbul, Viyana, Venedik, Paris- kendisine çağrıştırdıklarını İnkılâp Yayınları’ndan çıkan kitabında okuyucuyla paylaşıyor.