GKD’de futbol heyecanı...

Spor
9 Aralık 2009 Çarşamba

18 yaş üzeri herkesin katılabildiği,her sene geleneksel hale gelen ve bu sene ikincisini düzenlenen 2009-2010 futbol turnuvası Göztepe Kültür Derneği spor salonunda gerçekleştirilen ilk maç ile başladı. Geçtiğimiz hafta sonu GKD  lokalinde hazırlanan kokteyl eşliğinde yapılan tanıtım toplantısında turnuvanın nasıl ilerleyeceği konusunda açıklama yapıldı. Turnuvaya katılan tüm takım kaptan ve oyuncularına kuralların yanı sıra oynanacak maçların fikstür tarihleri ve dereceye girecek takımların kazanacakları hediyeler hakkında bilgi verildi. Sıcak bir ortamda geçen bilgilendirme toplantısında söz alan spor sorumlusu Beti Şalom tüm oyuncuların centilmence mücadele etmelerini söylerken herkese başarılar diledi.
Turnuvaya bu sene toplam 15 takım katıldı. 4 takım da zaman darlığı açısından kabul edilemedi. Katılan 15 takım tüm sezon boyunca devam edecek bir tempo ile müsabakalara katılacak. Lig usulü oynanacak maçlar sonunda ilk üçe girecek takımlar hediyelerine ve kupalarına kavuşacak. Bunların yanında gol kralı, en centilmen takım ve şampiyon olan takımı ayrıca sürpriz hediyeler bekliyor.  5 kişilik oyunculardan oluşan takımların isimleri ise şöyle; A Team Retro, Babics, Boomerang, Çarlinin Melekleri, Fantasia, Fırtına Gençlik, Gençlik Köprüsü, Gladio, Ha’aretz, Limoneka, Men İn Black, Mercy Damn, Sinan & Devler, Tornado, Vazyeduraz.
6 Aralık Pazar günü oynanan maçlarda Sinan &Devler,  Mercy Damn’i 7-3 yenerken Fantasia, Vazyeduraz takımını 14-3 yendi. Gladyo ile Gençlik Köprüsü ise 3-3 berabere kalarak haftayı tamamladılar.
Tüm bu yoğun tempo arasında 1994-2002 doğumlu çocukların katıldığı erkek basketbol ve kız voleybol takımlarının antrenmanları da her hafta tüm hızıyla devam ediyor.