GKD Spor'da kış sezonu başladı

Spor
28 Ekim 2009 Çarşamba

Kurulduğu günden bugüne kadar spor faaliyetlerini durmadan devam ettiren Göztepe Kültür Derneği, 2009-2010 kış sezonuna da hızlı bir giriş yaptı.  Geçtiğimiz hafta kayıtların yapıldığı, bu hafta da antrenmanların başladığı basketbol ve voleybolda katılım oldukça yüksekti. Basketbol koçu Sn. Yılmaz Karakoç ve voleybol koçu Sn. Hatice Pişiren önderliğinde tüm sene devam edecek olan çalışmalarda 2003-1994 doğumlu çocuklar üç ayrı yaş grubunda basketbol antremanlarına, 2001-1998 doğumlu kız çocuklar ise voleybol antrenmanlarına başladılar. Hem voleybolda hem de basketbolda düzenlenen programda ayrıca bahar şenlikleri adı altında düzenlenen oyunlar, dış sahalarda diğer altyapı takımları ile yapılacak karşılaşmalar ve başarılı olan öğrencilere her ay hediyeler var.

GKD bu sezonda sadece spor yapan minik öğrencileri değil velilerini de düşünerek çalışmalarda bulundu. Yaz boyunca spor salonunda ve tribünde yapılan inşaat tüm hızıyla devam etti. Velilerin bekledikleri salon ve tribünün sahadan araya koyulan kalın kırılmaz mika camlarla ayrılmasıyla artık çocuklar rahatça spor yaparken velileri de sıkılmadan gürültüden uzak vakit geçirebilecekler.  Tribüne koyulan masa ve sandalyeler yenilenmesi, Televizyon ve bilgilendirme amaçlı video görüntülerinin konması ve yeni açılan kütüphane, velilerin çocuklarını beklerken hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla yapıldı.

GKD yetkilileri artık sadece spor yapmak isteyen çocukları değil herkesi salonlarına  beklediklerini belirterek  antrenman saatleri ve kayıtlarla ilgili bilgi almak isteyenlerin dernek sekreterliğine başvurmaları gerektiğini söylediler..