“Tatilsepeti.com”a iki başarı ödülü

Toplum
8 Temmuz 2009 Çarşamba

Milyonlarca kişiye tatil servisi sunmak amacıyla 2004 yılında Suat Gücel, Kaan Karayal ve Nedim Paltura tarafından kurulan Türkiye’nin en büyük turizm portalı “Tatilsepeti” 2009 yılında internet ve reklam dünyasında iki önemli ödüle layık görüldü. “Tatilsepeti.com” bu yıl yedincisi düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri organizasyonu çerçevesinde ilk olarak gerçekleştirilen “Halkın Favorileri” konulu başlık altında halkın oylarıyla  “Turizm ve Seyahat” kategorisinde favori olarak seçildi.

Ayrıca, reklamcılık dünyasının en saygın ödüllerinden olan ve bu yıl 21 cisi düzenlenen Kristal Elma ödül töreninde “Tatilsepeti.com Hepimiz Tatil İçin Çalışıyoruz” konseptli basın ilanları ile Turizm ve Eğlence Kategorisinde üçüncülük başarı ödülünü kazandı.

 Tatilsepeti nin kuruluş amacında; misafirlerine en geniş ürün seçeneği, en doğru bilgi, en uygun ödeme koşullarını sunmak yer almakta. Müşteri odaklı satış öncesi ve sonrası hizmetiyle müşterilerine bir tatil sitesinden beklediklerinin de ötesinde bir tatil alışverişi deneyimi sunan Tatilsepeti 2009 yılının da lider turizm portalı oldu.