İYD'de iftihar gecesi

Toplum
24 Haziran 2009 Çarşamba

16 Haziran Salı gecesi, İhtiyarlara Yardım Derneği’nde, üyelerden ve konuklardan oluşan büyük bir topluluğun katıldığı akşam yemeğinde yeni üye giriş töreni yapıldı ve dernek pansiyonerlerine yıllarca hizmet etmiş olan üyelere teşekkür plaketleri verildi.

Gecenin sunuculuğunu  dernek üyelerinden Selim Desabah üstlendi. Konuşmasını yapmak üzere sahneye çıkan İYD Başkanı  Hayim Küçük, yeni üye girişi yapılmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti ve teşekkür plaketi alan üyeleri kutladı.

Coşkulu bir müziğin eşliğinde, aday üyeler, Sara Sullam, Hayim Dalsarfati, Sabetay Debaruh’un giriş törenleri yapıldı. Ardından uzun yıllar kurumun çalışmalarına özveriyle destek verenlere teşekkür plaketleri sunuldu.

10. Yıl hizmet plaketi almağa hak kazanan,  Lina Faraci,  Gülay Faraci,  İda Kohen,  Luiz Çiton, Hayim Küçük, Selim Desabah, Eli Rubin, Nedim Benaroya, Ceri Lebehar, Selim Namer, Eti Desabah, Nahman Susar’a geçmiş dönem başkanlarından Moiz Aziz plaketlerini verdi.

20.Yıl hizmet plâketini almağa hak kazanan,Vivi Özkatalan, Emel Faraci ve Suzi Yaeş’e plaketleri Başkan vekili Janet Mayer tarafından sunuldu.

  25. Yıl hizmet plâketlerini almağa hak kazanan,Tuna Zavaro ve Suzan Franco’ya plaketlerini Başkan Hayim Küçük verdi.

30 yıldan fazla pansiyonerlere hizmet veren ve vermeye devam eden, Nedim Karako, Jozef Franco, İzak Faraci ve Rıfat Behar’a, Başkan Hayim Küçük, teşekkürlerin bir ifadesi olarak, kendilerine gümüş onur plaketi sundu.

Alkışlar, kutlamalar ve coşkulu bir müzikle sona eren gece, katılanlarda anlamlı izler bıraktı.