GKD sporda kış sezonunu kapattı

Göztepe Kültür Derneği voleybol ve basketbol branşlarında yapılan son antrenmanlar ile sporda 2008 - 2009 kış sezonunu kapattı

Spor
17 Haziran 2009 Çarşamba

Tüm sene boyunca yapılan yoğun antrenman programları, dış maçlar ve şenliklerden sonra, geçtiğimiz hafta sonu yapılan son çalışmalarda eğlence vardı.  Şenliklerde olduğu gibi oyunlar oynandı, öğrenciler velileri ile maçlar yaptı. 3 ayrı yaş grubunda da aynı şekilde yapılan oyun ve maçlardan sonra, her ay olduğu gibi verilen ayın sporcusu ödülleri dağıtıldı.

Yıldızlar grubunda ayın sporcusu ödülüne Eyal Menda sahip olurken minik grupta Damla ORDANİS ayın sporcu ödüllerini koçları Sn. Yılmaz Karakoç’tan aldı. Basketbol branşında olduğu gibi voleybolda da velileri ile maç yapan kızlarda ayın sporcusu ödülüne 2 öğrenci sahip oldu. Alara Alkanve Rakel HALEVA ödüllerini koçları Sn Hatice Pişiren’in ellerinden aldı.

Spor Başkanı Sn.Beti Şalom önümüzdeki sene futbol turnuvasının tekrarlanacağını, basketbol ve voleybolun haricinde başka branşlarda da çocuklarımıza ve büyüklere spor yaptırmayı hedeflediklerini bunun için gerekli çalışmalara şimdiden başladıklarını belirtti. 

Kapanış töreni spor yetkililerinin hazırlamış oldukları ikramların sunulması ve yazın doğum günü olan çocuklar için pasta kesilmesiyle sona erdi.