DERNEK HANIMLARININ GEZİLERİ...

Toplum
10 Haziran 2009 Çarşamba

MİŞNE TORA

Her ay bir etkinlik yapan Mişne Tora Derneği, Hanımlar Kolu Başkanı Sofi Pembegül ve organizasyonlarda yetkinleşmiş üyeleri Jinet Paltura  ve  Viki Eblevi önderliğinde bu kez bir doğa güzelliği gezisi düzenlediler. 26 Mayıs Salı günü kalabalık bir grubun katılımıyla Sapanca Gölü’ne yapılan gezide, konuklar dernek hanımlarının hazırladıkları ikramlarla ağırlandılar.

 

DOSTLUK YURDU DERNEĞİ

DYD Hanımlar Komisyonu her sene geleneksel olarak sürdürdükleri bahar gezisini bu sene de gerçekleştirdiler. 21 Mayıs Perşembe günü bir gezi düzenledi. Eğlenceli bir otobüs yolculuğundan sonra Kilyos’a varan katılımcılar beraber yenilen öğle yemeğinin ardından keyifli bir gün geçirdiler. Hanımlar komisyonundan bir üyenin doğum gününü kutlanmasından sonra yapılan hediye çekilişini kazananlar sevinçlerini arkadaşları ile paylaştı.

DYD Hanımlar Kolu Başkanı Korin Nahmias geziye katılan herkese teşekkür etti.

 

YILDIRIMSPOR KULÜBÜ

 27 Mayıs Çarşamba günü YSK Hanımları’nın düzenlediği tekne gezisinde katılımcılar birlikte olmanın keyfine vardılar. Geziye katılan bayanlar güneşlenmenin ardından öğle yemeklerini yediler. Güzel müzik eşliğinde  coştular. Çay, kahve ve tatlı ikramlarının ardından günü düzenleyenlere teşekkürlerini sundular.

 

GÖZTEPE KÜLTÜR DERNEĞİ

GKD hanımları 3 Haziran Çarşamba günü yoğun bir katılımla “yaza merhaba” gezisinde bir araya geldiler. Çekmeköy Saklıbahçe’ye düzenlenen gezide ağırlanan konuklar güneşin ve doğa güzelliklerinin tadını çıkardılar. Hep birlikte yenen yemekten sonra kimileri yürüyüş yaptı, kimileri scrabble-briç oynadı. Konuklar, dağıtılan hediyelerle neşeli dakikalar yaşadılar. GKD Hanımlar Kolu Başkan Yardımcısı Yıldız Maden ve tüm GKD hanımları temmuz ayında yapılacak olan “hanımlara özel GKD tekne Gezisi’nde buluşmak temennisini dile getirerek katılan herkese teşekkür etti.