YSK Club X Party Koç Müzesi’ni ayağa kaldırdı!

- Toplum
13 Mayıs 2009 Çarşamba

Eski günlerde, bir şekilde mutlaka kapısından içeri girdiğimiz ve hepimizin mutlaka gençlik yıllarının bir döneminde zamanımızı geçirdiğimiz YSK’yı anılarda tazelemek için düzenlenen Club X Party, 9 Mayıs akşamı Koç Müzesi’nde yaklaşık 900 kişilik bir katılım ile gerçekleşti.

Katılım açısından parti görülmeye değerdi. 25-50 yaş aralığında bu kadar geniş bir topluluğu bir arada görmek de çok keyifliydi.

Birbirinden değerli ve eski günlerden hepimizin hatırladığı beş D.J. Niso Adato, Niso Bahar, David Şaboy ve Semih Şalhon, Avi Ovadya önderliğinde bir araya geldi. Tüm gece boyunca 80-90’lı yılların hepimizin zihninde yer eden birbirinden unutulmaz şarkılarını çaldıkları etkinlikte, katılımcılar tüm gece süresince dans etmelerine ve büyük bir coşku yaşanmasına ortam yarattı.

Koç Müzesi’ne ait deniz kenarında yer alan mekân;  locaları, misafir gruplarına özel servis alanı yaratılarak rahatlıkla dans edebilecekleri ve kendilerini özel hissedebilecekleri her türlü detay ve konfor düşünülerek dekore edildi. Yaklaşık 40mt boyundaki bar bölümü, salon tam doluyken bile kolaylıkla servis alabilecek şekilde konumlandırıldı.

Planları altı aydır devam eden bu parti için YSK Başkanı Hayim Eskinazi önderliğinde kurulan bir komisyon, çok yoğun bir şekilde çalıştı. Mekanın tüm ses ve ışık sistemini kuran Avi Ovadya, mekanı bir gece kulübü havasına sokan dekorasyonu sağlayan Tuna Rozant, Gila Bardavit, Louise Fins, Hayati Yanni, Lori Sason, Niso Bardavit, Vedat Stamati, Vedat Aluf ve Alcholoco firmasının tüm ayrıntıları ile tek tek ilgilendiği bu partide Sturbucks, İnanlar İnşaat, Gillette, Pinkar Kimya /Pastel, Malatya Pazarı, Uğur Center, Pepsi vb kuruluşlar  desteklerini esirgemeyen sponsor firmalardı.  Tüm gece boyunca Sturbucks  kahve ikramı, Gillette’ in tüm erkeklere  ürün hediye etmesi, Pinkar Kimya’nın Anneler Günü vesilesiyle tüm bayanlara  hediyeler dağıtması, Malatya Pazarı’nın  yeni çıkan ürünlerini tüm gece boyunca ikram şeklinde  sunması gecenin ayrıca göze çarpan güzelliklerindendi.

“Başarının yüzde 50’si inanmaktır” felsefesini kendilerine misyon eden ve vizyonunu günümüz taleplerine göre belirlemeye çalışan Yıldırım Spor Kulübü ekibi bu tip sürpriz partilerin devam edeceğini söylediler. Farklı yaş gruplarını kapsayan tüm cemaat üyelerine bu tip birliktelikleri yaşatmaktan son derece mutlu olduklarını da belirttiler.