Natali Yeşilbahar, internet dünyasının Oscar’ını aldı

Toplum
4 Mayıs 2009 Pazartesi

Sadece beş ay önce blog tutmaya başlayan Natali Yeşilbahar’ın sitesi  nataliyesilbahar.com, Altın Örümcek Yarışması’nda "Blog" kategorisinde birincilik ödülüne laik görüldü.
Ülkemizin internet Oscarlarıolarak kabul edilenAltın Örümcek Yarışması’nda bilişim sektörünün önemli isimlerinden oluşan jüri tarafından değerlendirme yapıldı. Finale kalan on blog arasından birinci halk oylamasıyla belirlendi.

Nataliyesilbahar.com, Türkiye'de bilişim, mobil ve internet alanlarında takdire değer işleri ve bunları üretenleri tanıtan, geleceği farklılaştıracak konulardaki değerli ve özel etkinlikleri yakından takip eden, her alandan yetkin okurlarına yeni fikir ve fırsatlar için ipuçları ve anahtar kişiler sunan, faydalı bilgilerin paylaşılmasını, kişiler ve kurumlar arası ağ ve işbirlikleri kurulmasını kolaylaştıran, üstelik tüm bunları arkadaş sohbeti sıcaklığında, gülümseten yazılarıyla gerçekleştiren bir blog olarak değerlendirildi.

Tasarımı, altyapısı ve geliştirmesi Disual firması tarafından gerçekleştirilen nataliyesilbahar.com hem jüriden, hem de halktan tam puan aldı.