GKD Geleneksel 6. Spor şenlikleri

Göztepe Kültür Derneği’nde her sene yapılan ve artık geleneksel hale gelen spor şenliklerinin altıncısı bu sene de 15 Mart Pazar günü başladı

Spor
1 Nisan 2009 Çarşamba

İki hafta sonu yapılan  şenliklerde, basketbolda tüm yaş grupları için yetenek yarışması, şut yarışması, 3 sayı atışı yarışması yapıldı. Bu yarışmaların yanı sıra, minik grup, eğlenceli oyunların ardından, babalarından oluşan takım ile karşılaştı. .  Voleybol grubunda ise kız takımı manşet atışlarından sonra velileri ile maç yaptı.

Şenlikteki  yarışmalarda madalya ve hediye kazanan öğrenciler  22 Mart pazar günü yapılan ödül töreni ile hediyelerini aldılar. Ödül töreni, Spor Başkanı Beti Şalom’un yaptığı konuşma ile başladı. Şenliklerde yaşanan görüntülerin yer aldığı barkovizyon gösterisinde eğlenceli dakikalar yaşandı.  Ardından verilen madalyalarda, yıldızlar grubu 3 sayı yarışmasında Ediz Varon 1., Aydın Halfon 2. Cefi Farsi 3. oldu. Aynı grubun yetenek yarışmasında ise Ediz Varon birinciliği kaptırmazken   Melih Banana 2.  ve  Moris Bardavit 3. oldu. Küçük takım grubunda ise ,şut yarışmasının birincisi Onur Ergalimidi 2. Nedim Varon, 3. Heymi Dannon oldu. Küçük takım yetenek yarışmasında ise altın madalyaya Heymi Dannon sahip olurken gümüş madalyayı Rafi Şaban, bronz madalyayı ise Doruk Barokas aldı. Basketbol branşının kızları Berna Franko, Damla Ordanis ve Lori Farsi kendi aralarında yaptıkları  yarışma sonuçlarına göre madalyalarını aldılar.

Kız voleybol öğrencilerinin de hediyelerini aldığı tören, minik grubun hediye ve madalyalarını almasıyla devam etti. Törene  GKD spor öğrencilerinden İlker Pinto’nun doğum günü kutlaması ayrı bir renk katarken, şenlik  GKD hanımlarının hazırladığı kahvaltı ile son buldu.