Şehrin ortasındaki huzur: Swissôtel / Amrita Spa & Wellness

Swissôtel The Bosphorus, misafirlerine çok özel bir merkezin kapılarını açıyor. Dünyanın en iyi spa merkezlerinden biri olan Amrita Spa & Wellnes, hem ruhunuza, hem de bedeninize hitap ediyor. Uzman kadrosuyla sağlığınızın ve cildinizin ihtiyacı olan herşeyi sizlere sunarken, ruhunuzun da şehrin karmaşası içinde dinlenmesini sağlıyor

Yaşam
25 Mart 2009 Çarşamba

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’un Amrita Spa & Wellness’ı şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyenlerin yeni adresi oldu.  Dünyanın en iyi spa merkezlerinden biri olan Amrita Spa & Wellness, hayal edilenin de ötesini sunuyor. 4000m2’lik alan üzerine kurulmuş olan Swissôtel / Amrita Spa & Wellness, cildine ve sağlığına o lduğu kadar ruhsal sağlığına da özen gösterenlerin tercihi oluyor

Swissôtel The Bosphorus, Istanbul Halkla İlişkiler ve Pazarlama İletişim Direktörü, Yeşim Dilmen ile Amrita Spa & Wellness’in ayrıcalıkları hakkında konuştuk

Amrita Spa & Wellness, misafirlerine neler sunuyor?

Dünyaca bilinen bir marka olan Amrita Spa & Wellness, yalnızca bir sağlık merkezi olmayıp, yeni bir yaşam tarzı da yaratıyor. 4000m2’lik geniş bir alana kurulu olan Amrita Spa & Wellness misafirleri, canlandırıcı aromalar ve uluslararası bakım terapileri ile kendilerini yenilerken, hem ruhen hem de bedenen dinlenmenin keyfini yaşayacaklar.

Konusunda uzman bir kadroyla servis veren Amrita Spa & Wellness’ta sıcak taş uygulamalarından çamur ve yosun banyolarına, tuzlu buhar banyosundan bitkisel buhar banyosuna, aromatik bakımlardan kuru, buharlı aroma terapi ve kromoterapili saunalara, ileri teknik DNA çözümlerine dayalı Anti-Aging programlarından selülit tedavilerine, çok kapsamlı güzellik bakımlarından cilt uygulamalarına, masaj havuzlarından tamamen doğal ürünlerle gerçekleştirilecek spa masajlarına, yüz masajlarından kişiye özel spa paketlerine kadar birçok hizmeti içinde barındırıyor. 14 farklı terapi odası, doğu ve batı tekniklerinin iyileştirici özelliklerinin birleştirildiği terapiler, Spa Suiti, çiftler için terapi odası ve dinlenme alanları ile Amrita Spa & Wellness güne zinde başlamak isteyenlerin ilk tercihi olacak.

Merkezinize gelenler spa hizmetlerinin yanısıra nelerden faydalanabiliyorlar?

Asya’dan gelen spa kültürünü batının çizgileriyle birleştiren Amrita Spa & Wellness, geleneksel Türk Hamamı, kişiye özel VIP Hamamı ve Gelin Hamamı ile de hamam kültürüne modern çizgiler getiriyor.

Dünyaca ünlü fitness cihazları, özel eğitmenleri, açık ve kapalı tenis kortları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, buhar banyosu, solarium ve jakuzi ile sağlıklı yaşam özel bir tutkuya dönüşüyor. Aynı zamanda Amrita Spa & Wellness’ta, vücudu forma sokmak için son dönemlerin gözde sporları pilates ve kinesis, detoks programları ile yoga seansları da bulunuyor.  Ayrıca, Amrita Spa & Wellness’ın içerisinde yer alan Amrita Butik’ten kişisel spa ürünlerine sahip olabilir ve Energia Restoran’ın birbirinden taze, leziz içecekleri ve yemekleri ile sağlıklı ve huzur dolu bir gün geçirebilirsiniz.

Amrita Spa & Wellness’da ne gibi organizasyonlara imza atıyorsunuz?

Kromoterapili saunaların bulunduğu, dünyanın en iyi spa merkezlerinden biri olan Amrita Spa & Wellness’ın Lotus Couple Suite’nde veya Private Hamamında arkadaşlarınızla birlikte çok farklı ve keyifli bir bekârlığa veda günü geçirebilirsiniz.

Sıcak taş uygulamalarından çamur ve yosun banyolarına, tuzlu buhar banyosundan bitkisel buhar banyosuna, aromatik bakımlardan kuru, buharlı aroma terapi ve kromoterapili saunaların bulunduğu Amrita Spa & Wellness’ın Lotus Suite’nde masajın yanı sıra size özel soyunma odası, jakuzi, sauna, Tatami dinlenme alanı, duş ve buhar banyosu da bulunuyor.

Geleneksel Türk Hamamının modern çizgilerle buluştuğu Gelin Hamam’ında da sevdiklerinizle birlikte eğlenceli, sıra dışı bir bekârlığa veda partisi verebilirsiniz.

Amrita Spa & Wellness’ta yer alan Energia Restoran’ın menüsünden birbirinden leziz ve sağlıklı yiyecekleri de Lotus Suite’e ve Gelin Hamamına isteyebiliyorsunuz. 

Amrita Spa & Wellness, haftanın yedi günü 07:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Swissôtel The Bosphorus, Istanbul

Bayıldım Caddesi No:2 Maçka Beşiktaş

Tel: 0212 3262990

Web: http://www.amritaspa.com