YSK Masa Tenisi’nde 1.Ligde 3 galibiyet aldı

Spor
25 Mart 2009 Çarşamba

Türkiye masa tenisi 1.Ligi, İkinci devre ilk etap maçları İstanbul Tozkoparan Spor Salonu’nda yapıldı. Yıldırımspor MasaTenisi büyükler takımı, bu karşılaşmalara Bülent Atakan, NedimYılmaz, Yosi Namer ve Ceki Namer’den oluşan kadrosu ile katıldı.

YSK’nın ilk günkü birinci maçı Ankara-Ostim takımına karşı idi. YSK bu maçı 3-2 kaybetti. İki galibiyetimizi Nedim (3-2) ve Yosi (3-0) aldı.

YSK, ikinci maçını Amasya-Belediye Spor ile yaptı. YSK, Bülent (3-0), Ceki (3-2) ve Nedim’in (3-0) kazandığı birer galibiyetle müsabakayı 3-2 kazandı.

YSK, üçüncü müsabakasını, Ankara-Türk Telekom ile oynadı. İlk maçta Yosi Gürcistanlı yabancı oyuncu Piriskhalava’ya (3-0) kaybetti, ardından Nedim (3-0), Bülent te (3-1) kazandı. Nedim de Piriskhalava’ya  (3-0) yenilince durum 2-2 oldu. Son final maçında, Yosi Namer çok iyi oynadı. (2-1) geri düştüğü maçı son iki seti, 11-7 ve 11-9 alarak, (3-2) kazandı. Dolayısıyla, YSK da bu zorlu maçı 3-2 almayı bildi.

YSK, ertesi gün ilk maçında 1.lig lideri Adana-Global Spor’a 3-0 yenildi. YSK’ nın bundan sonraki müsabakası, lig 3.sü Eskişehir-Tepebaşı Belediyesi’ne ne karşı idi. Yosi ilk maçı kaybetti. Nedim ve Bülent bundan sonraki iki maçı kazanınca, YSK  (2-1) öne geçti. Ancak Nedim ve Yosi son iki maçı kaybedince, YSK bu zorlu müsabakayı 3-2 kaybetmiş oldu.

YSK, son maçını Ankara-Karagücü takımına karşı oynadı. Nedim ilk maçı kazandı, ardından Bülent kaybetti, müsabaka 1-1 oldu. Yosi ve Nedim iki maç kazanınca, Yıldırımspor sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı. Yıldırımspor, 16 takımın oynadığı Türkiye 1.Liginde, sezonun son dokuz müsabakasını Nisan ayı içinde oynayacak.