“Herkes sandığa”

29 Mart’ta gerçekleşecek seçim öncesinde gazetemizin bulunduğu Şişli İlçesi’nin DSP’li Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve DP Şişli Belediye Başkan adayı Kuyan gazetemizi ziyaret ettiler

Toplum
25 Mart 2009 Çarşamba

23 Mart Pazartesi günü  DSP Şişli İlçesi Belediye Başkanı  ve adayı Mustafa Sarıgül, Yardımcısı Vasken Barın ile birlikte Şalom’a nezaket ziyaretinde bulundular. Konuklar, Genel  Yayın Yönetmeni İvo Molinas, Yayın Koordinatörü Tilda Levi ve gazete yazarları tarafından karşılandılar. Tüm vatandaşları sandıkta oy kullanmaya davet eden Sarıgül, “Çalışmalarımızla her zaman destek verdiğimiz ilçelilerden, bu kez biz destek bekliyoruz” dedi. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulduğu toplantıda Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Vasken Barın’ın DSP Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğine ve Şişli İlçe Meclis üyeliğine aday olduğu da belirtildi.

Aynı gün DP  Şişli Belediye Başkan adayı Salih Kuyan, İl Genel Meclis üyesi adayı Nilgün Pal ve MMK üyesi Arzu Yükselen  eşliğinde  gazetemizi ziyaret ettiler.  150 yıldır Şişlili olduğunu dile getiren Kuyan, yedi gün 24 saat yaşanan Şişli’de  semtte ikamet eden işsizlerden oluşacak Huzur Zabıtası ekibiyle, hem iş imkanı yaratılacağını, hem de semt sakinlerinin daha huzurlu bir yaşam sürdürebilmeleri için çaba göstereceklerini belirtti.