F.Bahçe sonuncu sırada!

Spor
4 Mart 2009 Çarşamba

Basketbolda ULEB Avrupa Ligi ikinci tur gruplarında dörtüncü hafta mücadeleleri tamamlandı. Ligdeki tek Türk ekibi olan Fenerbahçe Ülker, Cibona Zagreb’e yenilerek sonuncu sıraya geriledi!

Ligdeki tek Türk ekibi olan Fenerbahçe Ülker, (H) Grubu’nda dördüncü haftada, ilk maçta deplasmanda yenerek ilk galibiyetini elde ettiği Hırvat rakibi KK Cibona Zagreb’e, bu kez İstanbul’da düş kırıklığı yaratan bir oyundan sonra farklı skorla yenilirken, üçüncü yenilgisini alıp gruptaki durumunu oldukça sıkıntıya soktu. Sarı-lacivertli ekip, grupta beş puanla yine dördüncü ve son sıraya indi.

Üçüncü  haftanın tersine sekiz maçın altısını bu kez deplasman takımlarının kazandıkları dördüncü haftada, yedişer puan ve averajla (E) Grubu’nda İspanya’nın TAU Ceramica Vitoria ve (H) Grubu’nda geçen yılın şampiyonu Rus USH CSKA Moskova, ikinci turun yenilgisiz ekiplerinden sekizer puanla (F) Grubu’nda İspanya’nın Real Madrid, (G) Grubu’nda da Yunanistan’ın Panathinaikos BSA Atina takımları lider durumda bulunuyorlar.