“Ben bir oyuncak ayıyım” Verda Seneor’a üçüncülük getirdi

“Yaratıcı ortamlarda üretken bireyler yetiştiriyoruz” sloganıyla öğrencilerini eğiten Ulus Özel Musevi Okulları, şubat ayında yine bir öğrencisinin başarısıyla gururlandı.

Toplum
25 Şubat 2009 Çarşamba

Yaratıcı Çocuklar Derneği’nin düzenlemiş olduğu “Oyuncak Hikâyesi” başlıklı öykü yarışmasında okulunu temsil eden 6B sınıfı öğrencilerinden Verda Seneor ilköğretim 5. ve 6. sınıflar kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü. Ulus Özel Musevi İlköğretim Türkçe öğretmeni Sinem Sezgin, “Öğrencimiz, ‘Ben Bir Oyuncak Ayıyım’ başlıklı öyküsünde bir oyuncak gözüyle dünyaya bakarak yaratıcılığının sınırlarını zorlamış ve bunu keşfetmiştir. Verda Seneor’u bu başarısından dolayı tebrik ediyor ve okulumuzu böyle güzel bir şekilde temsil ettiği için teşekkür ediyoruz” dedi.

22 Şubat Pazar günü Lütfü Kırdar Sempozyum Salonu’ndaki Eğitim Fuarı’nda düzenlenen törende ödülünü alan Verda Seneor, yazmayı çok sevdiğini, bunun  sonraki çalışmaları için kendisini motive ettiğini; gelecekte bu ve benzer yarışmalara katılmaya devam edeceğini söyledi.