basından > Yahudi düşmanlığına doyamamak!

Dünya
11 Şubat 2009 Çarşamba

Radikal Ankara Bürosu’nun başarılı muhabirlerinden Tarık Işık fark etmiş, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Ankara İl Başkanlığı’nın internet sitesinde tuhaf bir makale var. Bakın bu makalenin bir yerinde neler deniyor:

“.... 1933’de Avrupa’da bir Nazi fırtınası esmeye başladı. Her tarafta Hitler’in Yahudileri kitleler halinde öldürdüğü, fırınladığı söylentileri yayıldı. Bu arada Hitler’in adamları da Yahudilerden bazılarını öldürüp kamyonetlerin arkasına atarak onların yaşadığı mahallelerin sokaklarında dolaştırmaya, oraları terk etmemeleri durumunda kendilerinin sonunun da aynı olacağı tehditleri savurmaya başladılar. İşte bu olaydan sonra Yahudiler adeta çekirge sürüleri gibi Filistin topraklarına akın etmeye başladılar.

Böylece 1933-45 arasında geçen 12 yıllık süre içinde bu topraklardaki Yahudi nüfus 800 bine çıktı. Bu yüzden bazı tarihçiler Hitler’in Siyonist örgütlerle işbirliği yaptığını ileri sürmüşlerdir. Hitler’in en yakın çevresindeki adamlarından bazılarının Yahudi olduğu göz önünde bulundurulursa bu iddianın çok da basite alınmaması gerektiği anlaşılır. Ayrıca Hitler’in Yahudileri fırınladığı, kalabalık kitleler halinde öldürdüğü iddiaları da tarihi gerçeklere uymamaktadır. Çünkü Siyonist örgütlerin sürekli kullandıkları söz konusu katliamlarla ilgili olarak verdikleri rakamlar o tarihte Hitler’in tahakkümüne giren bölgelerde yaşayan Yahudilerin sayısından fazladır. Oralardaki Yahudilerin birçoğunun Filistin’e göç ettiği bazılarının da kendilerini gizleyerek yaşamaya devam ettikleri hesaba katılırsa söz konusu rakamların gerçekçi olmadığı anlaşılır. Öldürülenler de diğerlerinin  Filistin topraklarına göç etmelerinin sağlanması için öldürülmüşlerdir. 

Siyonistlerin o topraklarda bir devlet kurmalarına imkân verecek insan potansiyeli de işte bu yolla oluşmuştur.”

İnsafınız kurusun. Milyonlarca insan öldü. Ama aslında böyle bir şey hiç olmamışmış.

Biliyor musunuz, Yahudi soykırımının inkârı, Yahudi düşmanlığının en açık ifadelerinden biridir. Biliyorlar elbette. Koskoca iktidar partisinin koskoca Ankara İl Başkanlığı böyle insanlık dışı bir makaleyi onun ne anlama geldiğini bilmeden web sitesinde yayımlar mı yoksa...

Radikal muhabiri, makaleyi fark edip Ak Parti İl Başkanı’nı arayınca hemen makale ortadan kayboluyor, siteden kaldırılıyor. Peki, nasıl olmuş da yayımlanmış? ‘Şifremizi kırıp koymuşlardır’ deniyor. Allah bilir onu da Mossad yapmıştır!

Hani siz ‘Yaradanı yaradılandan ötürü sever’diniz? Yahudileri başka tanrı mı yarattı?

Bakalım bugünlerde her fırsatta ‘Yahudi düşmanlığını insanlık suçu olarak gördüğünü’ ilan eden Başbakanımız, kendi partisinin Ankara İl Teşkilatı’na ne yapacak, bu yazının internete kim tarafından ve nasıl konduğuna ilişkin herkesi tatmin edecek gerçek bir inceleme yaptırıp bir açıklamada bulunacak mı?

Partinin Ar-Ge işlerini de yürüten, bütün internet sitelerini kuran Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, isterse iki tuş dokunuşuyla o yazının hangi tarihte hangi kullanıcı tarafından web’e konduğunu saptayabilir, öyle uzun uzun incelemelere de gerek yok!

(...)

Radikal - 06 Şubat 2009
İsmet Berkan