ajan­da’m

Yaşam
11 Şubat 2009 Çarşamba

14 Şubat Sevgililer Günü’nde ne yapsak? Nereye gitsek?

Yılbaşı Ajanda’m siz değerli okurlarımız tarafından büyük ilgi görünce, bunu fırsat bildim ve bu haftaki köşemi 14 Şubat Sevgililer Günü’ne ayırdım. Eminim çoğunuz bu özel gün için, sevgiliniz ya da “sevdiğiniz” ile bir program yapmışsınızdır bile... Ama aranızda elbet kararsızlar da çıkacaktır. Bu haftaki ajandam henüz program yapmamış olanlara, üşengeçlere, “son dakikacılara”. Benden size küçük bir Sevgililer Günü hediyesi...

Suada’da Kenan Doğulu şarkıları

Boğaz’ın en özel mekânlarından Suada’da yılın en romantik ve en eğlenceli Sevgililer Günü Partisi düzenlenecek. 22:00 - 00:30 saatleri arasında Türkiye’nin en tanınmış DJ’lerinden Hüseyin Karadayı’nın canlı performansının ardından sahne Kenan Doğulu’nun olacak. Konseri ister ayakta, ister locada izleyebilirsiniz. Fiyatlar 140 TL’den başlıyor.

Romantik Nilüfer Konseri

Maçka Küçükçiftlik Park’ı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Nilüfer Konseri ile açılıyor... Maçka Küçükçiftlik Park’ında kurulacak olan ve yaklaşık üç ay boyunca ünlü sanatçıların sahneye çıkacağı konserler ve sanatsal etkinliklerde kullanılacak olan çadır, 1500 kişi kapasiteli. Nilüfer, Sevgililer Günü’nde sahnede kendisini izlemeye gelenlere özel bir sürpriz de hazırlıyor! Bilet fiyatları 56 ile 112 TL arasında değişiyor.

Boğaz’da Yasemin Mori keyfi

Deniz manzarasına nazır, özenle seçilmiş bir akşam yemeğini, çıtır çıtır yanan şömine karşısında, şampanya ile tatlandırmak ister misiniz? Öyleyse Çubuklu Hayal Kahvesi’ndeki özel Sevgililer Günü konseri (ve tabii yemeği) tam size göre. Bu özel gecede, en güzel aşk şarkılarını Yasemin Mori seslendirecek. Saat 20.00’de başlayacak olan ve ulaşımın İstinye’den özel motorlarla sağlanacağı yemek ve konserin fiyatı 195 TL.

T. Uğurlu’dan farklı bir konsept

Tuluyhan Uğurlu Sevgililer Günü’nde “aşk, sevgi ve sevgili” için yazdığı yeni eserler ve duygusal çalışmalarından derlenmiş yepyeni yorumlarla seyircisinin karşısına çıkıyor.  Konser boyunca, aşk üzerine dünden bugüne uzanan mitolojik öyküler ve aşka dair yazılmış şiirler sanatçının büyüleyici müziğine eşlik edecek. 200’ün üzerinde görüntü ile hazırlanan görsel sunumda, mitolojik aşklardan Romeo Juliet’e, Leyla ile Mecnun’dan, Anna Karanina’ya, Mustafa Kemal ile Latife Hanım’dan, Nazım ve Piraye’ye, Mevlana ile Şems’ten, Napoleone Bonaparte ile Josephine’e kadar aşkın her türü farklı bakış açılarıyla yorumlanıyor. Notre Dame de Sion Fransız Lisesi Konser Salonu’nda gerçekleşecek bir dinletinin bilet ücretleri 23 ile 56 TL arasında.

Demet Akalın ile dans edeceğiz

2008 boyunca tüm Türkiye’yi muhteşem şarkılar ve performanslarıyla albümünün ismi gibi “Dans Ettiren” Demet Akalın şimdi de hayranlarını 14 Şubat Cumartesi gecesi Sevgililer Günü’ne özel gerçekleşecek partide coşturacak. Maslak Sheraton Convention salonunda gerçekleşecek partide Demet Akalın sahnesinin yanında Reina’nın müzik direktörü ve Avrupa’nın birçok kulübünde de performans gösteren Suat Ateşdağlı, yabancı starların Türkiye’deki tercihi ve yoğun bir hayran kitlesi edinmiş olan DJ Emrah İş muhteşem şovlarıyla büyüleyecekler... Sahne önü VIP biletleri 80, konaklamalı paket ise 365 TL.

Nil Burak ile nostalji

“Yalnızım Ben”, “Sen de Başını Alıp Gitme”, “Olmaz Olmaz Deme” şarkıları ile genç yaşlı herkesin sevgisini kazanmış olan Nil Burak, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, “Yalnızım Ben” demeyen sevgililer için aşk şarkılarını Portaxe’de söyleyecek. Boğaz’ın eşsiz manzarasında, bu özel geceye yakışacak biçimde, içine tutam tutam ‘aşk’ eklenerek hazırlanmış özel lezzetlerin yer aldığı bir mönü ile sevenleri karşılayan Portaxe, size ve sevdiğinize romantik bir akşam yemeği, romantizm ve müzik dolu bir gece sunacak. Aşıklara özel aşk mönüsü ve limitsiz içki dahil kişi başı 135 ile 195 TL arasında değişiyor.

Zuhal Olcay ile ‘Aşkın Halleri’

Uzun bir aradan sonra Zuhal Olcay’ın, beklenen yedinci albümü “Aşk’ın Halleri” müzik marketlerdeki yerini aldı. Bu yeni albümün ilk konseri Sevgililer Günü’nde TIM Gösteri Merkezi’nde seyirciyle buluşacak. Salon ve balkon kategorilerindeki biletlerin fiyatları 45 ile 78 TL arasında.

Haydarpaşa Tren Garı aşkınıza tanık olsun!

Sevgililer Günü’nü nostaljik bir ortamda, sevgilisi ile zamanda yolculuk yaparmışçasına keyifli ve romantik bir gece geçirmek isteyenlerin adresi: Haydarpaşa Tren Garı… “Şahane Yıllar Diskoda” konsepti ile performans sergileyecek olan Discorium’un işletmecisi DJ Ataberk, hazırladığı eski 45’lik parçalar ile sevenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatırken, garın duvarlarına yansıtılacak Türk filmlerinin en romantik sahneleri de davetlileri zamanda yolculuğa çıkaracak. Bayanlardan “kendilerini bu özel günde daha özel hissetmeleri için” giriş ücreti alınmayan gecede, baylara giriş ve bir içki dahil fiyat 50 TL.

Betül Demir Stüdyo 54’te

Betül Demir, İstanbul gece hayatındaki ilk club performansını Stüdyo 54’te sergileyecek ve Sevgililer Günü’nde sahnede kendisini izlemeye gelenlere özel sürprizlerle ve en hit parçaları ile unutulmaz bir gece yaşatacak…Sevgilinizle çok özel bir gece yaşamak ve sabaha kadar dans ederek eğlenmek bir ayrıcalık olacak... Biletler 99 TL.