Hollywood yıldızlarının tercihi Meghan artık Nişantaşı’nda

Hollywood yıldızları arasında oldukça popüler olan Meghan’s Loft dünyanın farklı şehirlerinden sonra artık Türkiye’de kendi mağazası ile hizmet vermeye başladı

Işik SİVİL KARAKOÇ Yaşam
27 Ağustos 2008 Çarşamba

İlk mağazasını Nisan ayında Suadiye Bağdat Caddesi üzerinde açan Meghan’ Loft, ikinci mağazasını ise geçtiğimiz hafta Nişantası Teşvikiye’de açtı. Açıldığı ilk günden itibaren markanın takipçileri tarafından yoğun ilgi çeken Meghan’nın Türkiye şubelerine olan ilgi hayli yüksek. Amerika dışında, Avrupa ve Japonya pazarında da iddialı olan markanın en popüler modellerine Türkiye’de de ulaşmak artık mümkün. 

Los Angeles doğumlu ve California’da oldukça iyi tanınan bir tasarımcı olan 31 yaşındaki Meghan iş ortağı Sacha ile birlikte çok kısa bir sürede başta Hollywood olmak üzere tüm Amerika’da üne kavuştular. Özel müşterileri arasında başta Paris Hilton olmak üzere, Angelina Jolie, Shakira, Sharone Stone gibi birçok ünlü bulunuyor. Meghan’ın internet sitesinde markasını tercih eden yıldızların geniş bir listesine, tasarımlarıyla çekilmiş basında yer alan fotoğraflarına da ulaşmanız mümkün.

Her hareketleri takip edilen yıldızların en çok sevdikleri tasarımcı olmak çok da kolay değil. Kendi “Space”de Meghan bu başarısını şu şekilde anlatıyor: “Moda hayatımın en büyük itici gücü; ruhum için hava, gıda ve su gibi. Moda benim için kendimi ifade etmenin en büyüleyici yolu: vücut ise deneyim kazanmak için en iyi tuval. Kadın olmayı ve moda konusunda bu kadar çok seçeneğin olmasını çok seviyorum.  Her gün kendimizi o günkü ruh halimize ve değişik ortamlara göre değiştirebiliyoruz ve üstelik bunu çok fazla para harcamadan kendi yaratıcılığımızı kullanarak da becerebiliyoruz. Kendi işime sahip olduğum yedi sene boyunca hiç tatile çıkmadım. Kendi işine sahip olan kişiler için bunun gerekli bir özveri olduğunu düşünüyorum ve işimi çok seviyorum.”

 Meghan kendi tasarımlarını seksi, eğlenceli ve kadınsı olarak tanımlıyor. Tasarımlarında canlı, cıvıl cıvıl tonları, birbiriyle zıtlık içeren renk kombinasyonlarını, boncukları, pullu işlemeleri kullanmayı seviyor. Derin dekolteler ve miniler tasarımlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

En başta kendine özen gösteren, eğlenmeyi seven gençleri hedef seçen Meghan, abiyenin yanı sıra bir kadının günün her saati ihtiyacı olabileceğini düşündüğü her türlü kıyafete ve aksesuara da koleksiyonlarında yer veriyor. Kot üzerine giyilebilecek çok şık bluzlardan, gece rahatlıkla çok şık bir davette gidebileceğiniz elbiselere, günlük spor kıyafetlerden, farklı tarzlar yakalamayı sevenler için çılgın tuniklere kadar her şey  Meghan’ın büyülü dünyasında mevcut.

Aksesuar konusunda da hayli iddialı olan tasarımcı, üstünde değişik renklerde büyük taşlar olan kemerler ve kolyeler de tasarlıyor.

Üstü tamamen boncuk kaplı büyük çiçek desenli çantalar ise oldukça dikkat çekici modeller arasında yerini alıyor.