YSK Aldo Perahya Turnuvaları sona erdi

Yıldırımspor’un her yıl düzenlediği Geleneksel Aldo Perahya turnuvaları 17 Ağustos Pazar günü sona erdi

Toplum
20 Ağustos 2008 Çarşamba

Yapılan maçlar sonucu beach volley ve futbol şampiyonları belli oldu. Yoğun bir seyirci desteğinde yapılan finallerde beach volleyde Mişpaha takımı şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Futbolda ise dört sene üst üste şampiyon olan Dream Team takımı finalde üstünlüğünü Ankaragücü takımına kaptırarak ikincilikle yetindi. Ankaragücü takımı 2008 sezonunun şampiyonu olarak kupaya ismini yazdırdı.

Ödül törenini sunan YSK Başkan Yardımcısı Aydın Yafet, adına turnuva düzenlenen YSK  ile spor kamu oyuna büyük katkıları olan Aldo Perahya’nın oğlu Rıfat Perahya’yı  konuşma yapmak üzere kürsüye davet etti.

Rıfat Perahya konuşmasında babası Aldo Perahya’nın adını yaşatmak için elinden gelen her türlü yardıma, ailesi ile birlikte devam edeceğini ve gençlere daima hizmet vermek için hazır bulunacağını ifade etti.

Rıfat Perahya’nın plaketini YSK Başkanı Hayim Eskenazi verirken, Perahya ailesinin gençlere verdiği destek için teşekkürlerini sundu.

Bu turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen başta Lazar Behar olmak üzere Aslan Kohen, İzak Behar, Ceki Berker, Yakup Altaras, Cumhur Kaspi, Erol Yener ve Aydın Yafet plaketlerini yöneticilerden teslim aldılar.

Günün en hareketli kısmı finallere gelen Fenerbahçe Kulübü As Başkanları Murat Özaydınlı ve Ali Koçu’un turnuvanın şampiyonlarına madalya ve kupalarını vermeleri oldu.

Toplu fotoğraf çekiminden sonra verilen kokteyl  ile ödül töreni sonlandı.

YSK’nın geleneksel müzikli yaz gecesi

Yıldırımspor Kulübü’nün her yıl düzenlediği geleneksel yaz gecesi geçtiğimiz cumartesi akşamı Hahambaşı Rav İsak Haleva’nın katılımı ile gerçekleşti.

YSK Yönetim Kurulu Başkanı Hayim Eskenazi’nin yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan gecenin konuğu Fedon idi. Yoğun bir katılımın gözlendiği yemekli gecede konuklar Fedon’un seslendirdiği şarkılarla zaman zaman geçmişe kısa bir yolculuk yaptılar. Konuklar, günümüzün hit şarkılarını da seslendiren sanatçıya pistte danslarıyla eşlik ettiler.