Görev Özgener'in!

Spor
16 Temmuz 2008 Çarşamba

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın vefatının ardından, federasyonun Levent'teki merkezinde bir araya gelen yönetim kurulu, TFF başkanlığına vekaleten başkan vekili Mahmut Özgener'in getirilmesini karar verdi! Başkanlık seçimlerinin tarihi de net olmasa bile belli oldu!

Futbol Federasyonu yönetim kurulu toplantısında, federasyon başkanı Hasan Doğan'ın vefatı sonrası vekaleten başkanlığı Mahmut Özgener'in yürütmesi, olağanüstü genel kurul toplantısının da Ankara'da gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

Federasyon'un Levent'teki binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, başkan vekili Lutfi Arıboğan, sadece başkanlık seçiminin gerçekleştirileceği olağanüstü genel kurula kadar olan sürede yürütülecek birinci başkan vekilliği görevinden feragat ederken, yönetim kurulu, genel kurulun yapılacağı tarihe kadar başkan vekili Mahmut Özgener'in, Hasan Doğan'dan boşalan başkanlığa birinci başkan vekili olarak vekalet etmesi kararı aldı.

Bu arada, Arıboğan, başkan vekilliği görevine devam edecek.

Öte yandan, Ankara'da gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulun yasal süreçler dikkate alınarak, 2008-09 sezonunun başlamasından önce en uygun tarihte yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

TFF başkanlık seçimlerinin 22-23 Ağustos'ta yapılabileceği kaydedildi.

Kaynak: Ajansspor