Toplumdan haberler

Toplum
16 Temmuz 2008 Çarşamba

UÖML öğrencisi  Doris Hason’un ÖSS başarısı

Türkiye genelinde 1.5 milyon kişinin katıldığı ÖSS’de Sözel de 2698. olan Doris Hason’un başarısı UÖMO’da büyük sevinç yarattı. Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü açıklanan ÖSS sonuçlarına göre UÖMO öğrencilerinin başarılarını değerlendiren UÖMO Eğitim Koordinatörü Röne Kaspi “Öğrencilerimizin puanlarını aldık. Önümüzdeki günlerde eğitim kadromuzla birlikte sonuçları değerlendirip, öğrencilerimizin istekleri ve aldıkları puan doğrultusunda en iyi tercihleri yapması için çalışmalara başlayacağız. Bu yılda tercihlerini UÖMO‘nun deneyimli eğitim kadrosu, rehberlik servisi ve ÖSS tercihleri konusunda uzmanlaşmış danışmanlarıyla yapan UÖMO öğrencilerinin tamamının İstanbul’un seçkin üniversitelerine yerleşeceğine inanıyorum.” dedi.

Golden Age Family Otel’deydi

Golden Age Komisyonu yaz sezonunun ilk faaliyetini Selimpaşa Family Otel’de gerçekleştirdi. 9 Temmuz Çarşamba günü Şişli, Kurtuluş ve Caddebostan’dan kalkan servislerle 100 katılımcı Golden Age Hanımları eşliğinde Family’ye geldi. Öğlen saatinde hep birlikte balıklı mönü yendi ve arkasından çay ikramları sunuldu. Özellikle yazlığa gitmemiş olanlar için farklı ve dolu dolu geçen mutlu bir gün yaşandı.

İYD Pansiyonerleri’nin Kalender gezisi

İhtiyarlara Yardım Derneği’nin son gezisi Kalender’e yapıldı. Geziye katılacak pansiyonerler kahvaltıdan sonra  gezi komisyonundan Ceni Zakuto, Rozi Ojalvo ve Robert Elmas eşliğinde bir yardımseverin tahsis ettiği iki minibüse bindiler. Kalender’de dernekte hazırlanan piknik sepetleri gazinonun özel mutfağından servis edildi.  Geziden memnuniyetlerini ifade eden pansiyonerlerin arzuları üzerine bir sonraki gezinin Anadolu yakasına yapılması kararlaştırıldı. .

Şima Altun’un başarısı

Şima Altun, Işık Üniversitesi Ekonomi bölümünü 3,5 senede tamamlayarak 3.95 ortalama ile okul birincisi olarak mezun oldu. Ayrıca başarılı bir piyanist olan Şima Altun’u kutlar başarılarının devamını dileriz.