Milli Takım’a yeni şutör adayı

Geçtiğimiz senelerde gündemi sıkça meşgul eden yabancı oyuncuların Milli Takım forması giymesi konusu ileriki bir zamanda yeniden gündeme geleceğe benziyor! Milli yıldız Hidayet Türkoğlu’nun takım arkadaşı Orlando Magic forması giyen J.J. Redick için teklifte bulunulacağı iddia edildi!

Spor
28 Ocak 2009 Çarşamba

Geçen sene, önce Willie Solomon, akabinde birkaç yabancı oyuncu daha, teklif gelmesi durumunda Milli Takım formasını seve seve giyebileceklerini söylemişlerdi. Aynı şekilde Fenerbahçe Ülker ve Milli Takım Antrenörü Bogdan Tanjevic tarafından da bir yabancı oyuncuya Milli Takım forması giydirebilecekleri de basına yansırken, bu yabancının Orlando Magic forması giyen J.J. Redick olduğu iddia edildi.

NCAA tarihinin en iyi şutörlerinden birisi olarak gösterilen ve Duke çıkışlı olan Redick’e, Ay Yıldızlı formayı giydirmek için teklifte bulunulacağı belirtildi.

J.J. Redick 24 Haziran 1984 doğumlu olup NBA kariyeri boyunca Orlando Magic forması ile 13.3 dakika ortalama ile sahada kalıp 5.3 sayı 0.8 asist ortalamaları ile oynadı. J.J.

Milli Takım için şütör eksikliği de göz önünde bulundurulduğunda, 2010 Dünya Şampiyonası için iddialı bir hamle olacağı ifade edildi.