YSK masa tenisinde Türkiye 1. Ligi’nde 3. galibiyet aldı

Spor
26 Kasım 2008 Çarşamba

Geçen sezon 12 takımın oynadığı Türkiye 1. ligini Yıldırımspor altıncı olarak tamamlamıştı.

Bu sezon, Türkiye 1. ligi 16 takıma çıkarıldı. Yıldırımspor Masa Tenisi A takımı kadrosunda, bu sene de, antrenör-oyuncu Bülent Atakan ile Nedim Yılmaz, Yosi Namer, Ceki Namer ve Alp Kamhi’den oluşuyor.

Türkiye 1. ligi, birinci devre ilk etap maçları, İstanbul Tozkoparan Spor Salonu’nda yapıldı.

YSK ilk maçını Ostim – Ankara’ya karşı yaptı. Yosi ile Bülent’in ilk maçlarını kaybetmeleriyle 2-0 yenik duruma düştü. Sonraki çok çekişmeli geçen maçlar sonrasında Ceki, Bülent ve Yosi, üstün başarı göstererek aynı skorlarla (3-2) kazandı ve dolayısıyla YSK müsabakayı da 3-2 aldı.

YSK ikinci maçını Belediyespor – Amasya’ya karşı yaptı. Bülent (3-0), Yosi (3-2) ve Ceki (3-0) kazandı ve bu müsabaka da 3-0 galip gelinmiş oldu. Üçüncü maç Türk Telekom - Ankara’ya karşı gerçekleşti. Ceki ilk maçı kaybetmesinden sonra (0-3),  Bülent (3-1) ve Yosi de (3-2) kazanmasıyla YSK 2-1 öne geçti. Ancak diğer maçları Bülent (1-3) ve Ceki (2-3) kaybedince, YSK müsabakadan 3-2 mağlup oldu.

YSK’nın Nedim, Yosi ve Alp’ten oluşan kadrosu, Globalspor – Adana’ya 3-0 yenilerek ikinci güne kötü başladı.

YSK 5. müsabakasını Tepebaşı Belediyesi – Eskişehir’e karşı yaptı. Bülent, Yosi ve Nedim’den oluşan kadrosuyla rakibini 3-0 yendi.

İkinci günün sonunda YSK Masa Tenisi A Takımı, 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile, D.S.I – izmir’in lider olduğu Türkiye 1. liginde 8. Durumda. Yıldırımspor, birinci devrenin, son 9 maçını Ankara’da oynayacak.