BUNLARI DUYDUNUZ MU?

Ekonomi
19 Kasım 2008 Çarşamba

MEDICA 2008 19-20 Kasım tarihlerinde gerçekleşiyor

Medikal sektörün dünya çapındaki en önemli fuarlarından biri olan MEDICA 2008, 19 -22 Kasım 2008 tarihleri arasında Almanya’nın Duesseldorf şehrinde gerçekleşecektir. Fuara, başta İsrail’den olmak üzere ve dünyadan Tıp alanın önde gelen firmaları katılacaktır.

İsrail'in Tıbbi Cihaz Endüstrisi'nin bu fuara yönelik çalışmaları Israel Export  & International Cooperation Institute (Israil İhracatçılar ve Uluslararası İşbirliği Kurumu) ve dünyadaki tüm İsrail Ticaret Ataşelik ofisleri tarafından yürütülmektedir

İsrail Tıp Endüstrisi, 900’ü aşkın tıbbi cihaz üreticisi ile dünyanın en önde gelen tıp teknolojisi endüstrilerindendir. Bu firmalar sürekli olarak yarattıkları yenilikler ve geliştirdikleri ürünler ile tıbbi cihaz pazarına öncülük etmektedirler.

 Israil Tıbbi cihaz çözümleri tedariği konusunda dünya ikincisi. İsrail’de kişi başına düşen Tıbbi cihaz patentleri sıralamasında dünya birincisi. İsrail, 750'nin üzerinde yaşam bilimi kuruluşuna sahip olup bunların %55'i tıbbi cihaz şirketidir. Fuar süresince İsrail Ulusal Standında İsrailli ve Türk şirketler arasında bireysel görüşmeler organize edilecektir. Fuara katılacak olan İsrailli şirketler hakkında http://sites.google.com/site/medica2008/ sitesinde bilgi bulabilirsiniz.

Medica Fuarı, Türk ve İsrailli şirketler için önemli işbirliği fırsatlarının oluşturulacağı geniş bir platform olacaktır.

 

Veri Güvenliği, Depolama ve Veri Merkezleri Teknolojileri Semineri

27 Kasım 2008 Perşembe günü, İsrailli IT (bilgi teknolojileri) şirketlerinin Türk girişimcilere bilişim güvenliği ve bilgi depolama ve veri merkezleri konularını kapsayan bir seminer düzenlenecektir. Bu etkinliğin amacı, İsrailli bilişim güvenliği, depolama ve veri merkezleri çözümlerini, dinamik ve kuvvetli biçimde büyümekte olan Türkiye’deki bilgi ve iletişim teknolojileri pazarına sunmaktır.

Seminer ve birebir görüşmelerle geçecek bu forumda İsrailli ve Türk katılımcılar bilgi alışverişinde bulunacaktır.   Seminere katılmak için İsrail Ticaret Ataşeli ği’ne 212- 317 6556 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Bir gün sürecek “Bilgi Teknolojileri ve Bilgi Depolama Çözümleri” adlı forumda, konularında uzman ve dünya çapında tanınmış teknoloji tedarikçilerileri ve Gartner analistleri yer alacaktır.

Ayrıntılı Bilgi İçin: Yael Saranga

Tel:  +90-212 317 65 56 - 47

Fax: +90 212 317 65 49

E-mail: [email protected]