İsrail’den iş fırsatları

Ekonomi
31 Ekim 2008 Cuma

Life Saving Ltd.

İlgili kişi: Mr. Nati Sobovitz

E-mail: [email protected],

Web sitesi: www.lifesaving-systems.com

Kuruluş Yılı: 2007

Çalışan Sayısı: 4

Fırsat Özeti: Tüm dünyada büyük ölçekli gayrimenkul yatırımlarına yönelik Ar-Ge ve pazarlama amaçları için Ortak Teşebbüs

İş Tanımı: Evac–U-Pod Private Family Kurtarma Aracı yüksek binalarda hızlı ve efektif tahliye işlemi yürütülerek bina sakinlerini güvenli şekilde zemine ulaştırmak için geliştirilmiş ileri bir kurtarma konspetidir.

Evac–U-Pod yepyeni bir yaklaşım biçimi ve kullandığı kendine özgü teknolojik çözümler ile Acil Durumlarda insanların yüzleştiği fiziksel ve psikolojik kısıtları göz önünde bulunduran bir sistemdir.

Potansiyel Ortaklar: Asansör şirketleri, Gayri menkul geliştiricileri, inşaat firmaları

Aktivite: Ortak Girişim

Hedef Ülkeler: ABD, Batı Avrupa, Avustralya, Güney Afrika

Alexa Software Services (a UNIT GROUP Company)

İlgili kişi: Mr. Adam Beck, CEO

Adres: 23 Efal St., Petach Tikva, Israel

E-mail: [email protected]

Web sitesi: www.unit-group.net

Kuruluş Yılı: 2006

Çalışan Sayısı: 70

İş Tanımı: Alexa Yazılım Servisleri, İsrail’de Yap İşlet Devret modeli ile İsrail’de Ar-Ge merkezleri kuran ve IT hizmetleri veren bir şirkettir. 2006’dan beri Alex Yazılım Servisleri İsrail’in lider dış kaynak yazılım geliştirme ve bakım merkezi kuruluşu olarak tüm dünyadaki müşterilerine yüksek kalite hizmet vermektedir.  Alexa aralarında Amdocs, First International Bank, and Sandisk gibi büyük kurumların bulunduğu müşterileri ile milyonlarca dolarlık kontratlar gerçekleştirmiştir. Ayrıca uluslararası projelerde Sony, Microsoft, Kodak, Cısco gibi Fortune 500 organizasyonlarla da müşterek yürüttüğü çalışmalar da bulunmaktadır. Alex’nın yaygın bir hizmet ağı bulunmaktadır: Yazılım geliştirme dış kaynak kullanımı, Ar-Ge Merkezini İsrail’de kurmak isteyen teknoloji ve IT şirketlerine destek, IT sistemlerinin uzaktan yönetilmesi, 12 aya kadar geçici dönemler için İsrailli tecrübeli IT eksperlerinin talep edilen projelere yerleştirilmesi. Alexa’nın mevcut müşterileri halihazırda yetkin insan kaynağı, istikrarlı ve profesyonel çalışma, uygun koşullar gibi açılımları ile Hindistan firmaları ile bile rekabet edebilen hizmet düzeyini ilgiyle takip etmektedirler.

Potansiyel Ortaklar: Yazılım Evleri, Dış Kaynak ve IT şirketleri

Aktivite: IT Hizmet

Hedef Ülkeler: ABD, Batı Avrupa, İskandinavya, Avustralya, Japonya