UÖMO’da %80 teşvik ve başarı bursu sevinci

Toplum
2 Temmuz 2008 Çarşamba

2007-2008 Eğitim döneminde farklı alanlarda akademik başarılara imza atan, spor ve sanatta il ve ilçe şampiyonlukları elde eden öğrencilerini özel hediyelerle ödüllendiren Ulus Özel Musevi Okulları, yıl boyunca etkin çalışarak üstün başarı gösteren öğrencileri de teşvik ve başarı bursu veriyor.

5.sınıftan, lise sona kadar her sınıfın en başarılı öğrencisini  %80 teşvik bursu, UÖMO İlköğretimi’nden 1., 2. ve 3.lükle mezun olan öğrencilerine tüm lise hayatı boyunca %80 başarı bursu ile  ödüllendiren idareciler, bu yıl da   OKS’ye giren başarılı öğrencilere  özel  fırsatlar sunuyor.

Tüm yıl boyunca yoğun bir tempo içerisinde çalışan ve Temmuz ayının ilk haftası açıklanacak OKS sonuçlarına göre, UÖMO’nun belirlediği taban puanı alan öğrencilere bu yıl da  “OKS Özel Başarı Bursu” imkanı sağlayacaklarını belirten UÖMO Lise Müdürü Funda Kara “Son üç yıldır OKS’de UÖMO olarak belirlediğimiz taban puanı alan öğrencilere % 80 başarı bursu veriyoruz. Hedefimiz, son yıllarda mezunlarımızın % 100  ÖSS başarısı ile ÖSYM verilerine göre elde ettiği  İstanbul birinciliğini daha uzun yıllar devam ettirmek.

OKS sonuçları açıklandığı hafta Şalom Gazetesi’nde başarı bursu için gerekli taban puanı açıklayacağız. Başarı Bursu’na başvuracak öğrencilerin OKS puan belgeleriyle UÖMO’ya başvurmaları yeterli” dedi.