Fit olmanın ve uzun yıllar güzel kalabilmenin sırrı Clarita’s Way!

Clara Amram’ın hayatın her alanında fit olmak isteyenler için yazdığı sağlıklı ve lezzet dolu bir yaşam rehberi olan “Clarita’s Way” isimli kitabı çıktı

Batya KEBUDİ Toplum
11 Haziran 2008 Çarşamba

Tutkularını harekete geçirmek isteyenlerin vazgeçilmez kitaplarından biri olmaya aday "Clarita's Way"de fit yiyecekler, fit bir yaşam, fit bir vücut ve fit bir zihin için doğanın hazinelerinden nasıl faydalanacağı konusunda benzersiz bilgiler yer alıyor. “Clarita’s Way”in tanıtım toplantısı 10 Haziran Salı günü Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleşti. Doğan Kitap aracılığıyla Türkçe ve İngilizce olarak yayınlanarak okurlarıyla buluşan kitap -Sağlıklı Yaşam İçin İpuçları, Doğanın Armağanları, Kahvaltılar, Dünya Mutfaklarında Tarifler, (Asya, Türk, İtalyan, Güney Amerika) Köriler, Hamur İşeri, Yoga – Meditasyon, Sadece Kadınlar İçin, Evde Güzellik, Tatlı Sözler, İstanbul’da Neyi Nerde Bulabilirsiniz- gibi bölümlerden oluşuyor.  

Clara Amram “Hayata pozitif bakarak, beslenme alışkanlıklarınızda köklü değişiklikler yapmadan yaşam kalitenizi yükseltebilirsiniz” diyen Amram, “Sağlıklı ve Lezzetli Bir Yaşam Rehberi” olarak tanımladığı ve uzun bir emek sonrasında hayat bulan Clarita’s Way’in okuyucularıyla buluşmasının mutluluğunu  ve gururunu yaşadığını belirtti. 

Clarita’s Way’in sağlıklı ve “Fit” bir yaşam stili, hayatı dolu dolu yaşamak ve Tabiat Ana’nın insanlığa sunduğu hediyeler için şükran duymak adına kendi deneyimlerini aktardığı bir kaynak olduğunun altını çizen Amram; “Clarita’s Way Tabiat Ana’nın sunduklarının keyfine varmak ve gelecek kuşaklara bu hediye ve mucizeleri sunmaya devam etmesini sağlamak için ne gerekiyorsa yapmaktır. Clarita’s Way; hepimizin hakkı olan sağlıklı bir şekilde nefes almak, beslenmek ve düşünmek üzerine tasarlanan bir kitaptır” diye konuştu. Armam, Clarita’s Way’in kendi yaşam tarzının yazıya dökülmüş hali olduğunu ifade ederken aynı zamanda kitaptaki bilgilerden yola çıkarak, herkesin kendinden bir şeyler katarak bireysel tarzını yaratabileceğini belirtiyor. Biraz yaratıcılıkla büyük farklar ortaya çıkararak, sadece lezzetli yemeklerle değil hayatın her alanında fit yiyecekler, fit bir yaşam, fit bir vücut ve fit bir zihne kavuşulabileceğinin altını çiziyor. 40 yaşın olgunluğu ve güzelliğini fit ve sağlıklı bir vücutla birleştirmeyi başaran Clara Amram’ın doğanın hazinelerini kullanarak sağlıklı ve zinde bir yaşam sürmek isteyenler için kaleme aldığı  “Clarita’s Way”in tanıtım toplantısı uygulamalı tariflerle de  renklendi.

Amram, özel olarak hazırladığı yemek ve içecek tariflerinden uyguladığı tatları konuklarıyla paylaştı.