Toplumdan haberler...

Toplum
4 Haziran 2008 Çarşamba

Göztepe Kültür Derneği Hanımları gezisi

Göztepe Kültür Derneği Hanımları 28 Mayıs Çarşamba günü Kilyos Uzunya’ya bir gezi düzenlediler. Sabahın erken saatlerinde biraraya gelen hanımların bazıları yeşilliklerde gezinerek baharın tadını çıkartırken kimisi de, Karadeniz’in serin sularına girip güneşlenerek yaza merhaba dediler. Lezzetli bir öğle yemeği ve dernek hanımlarının hazırladıkları ikramlarla devam eden günün sonunda GKD Hanımlar Başkanı Çela Siyon Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirecekleri tekne gezisine de herkesi beklediklerini, ilgilenenlerin sekreterliğe başvurmaları gerektiğini belirtti.

Meyir Petilon’un “Projistor 08” ikincilik ödülü

Doğuş Üniversitesi’nin düzenlediği “Projistor 08” adlı fikirlerin teknolojiyle buluşması adlı yarışmada, Meyir Petilon ikincilik ödülüne layık görüldü. Petilon’un Işık Üniversitesi’ni temsilen üniversite bitirme projesi olarak katıldığı yarışmadaki projenin konusu; “Ev içi elektronik sera”.

Jozef Mitrani vefat etti

Hahambaşılık Müşavirlerinden Jozef Mitrani aramızdan ayrıldı. 4 Haziran Çarşamba günü Neve Şalom Sinagogu’nda düzenlenen cenaze merasimi ile son yolculuğuna uğurlanan Mitrani’nin ailesine ve sevdiklerine başsağlığı dileriz.