Danny Brillant, ÖYD için söyledi

Öğrencilere Yardım Derneği – Mişne Tora, 110. kuruluş yıldönümünü ünlü Fransız şarkıcı Danny Brillant’ın sahne aldığı, 750 konuğun katılımı ile Hilton Convention Center’da gerçekleşen bir balo ile kutladı. Balonun esas amacı çocukların ve gençlerin eğitimlerine maddi, manevi katkı sağlamaktı

Toplum
4 Haziran 2008 Çarşamba

Öğrencilere Yardım Derneği – Mişne Tora, 110. kuruluş yıldönümünü 27 Mayıs Salı akşamı Hilton Convention Center’de düzenlenen bir balo ile kutladı. Ünlü Fransız şarkıcı Danny Brillant’ın sahne aldığı geceye 750 konuk katıldı. Amacı ihtiyaç sahibi çocukların ve gençlerin eğitimlerine maddi, manevi katkı sağlamak olan baloda, konuklar bağışlarıyla bu amaca katkıda bulunurken keyifli ve eğlenceli bir gece geçirdiler.

Aralarında Hahambaşı Rav İsak Haleva, İsrail’in İstanbul Başkonsolosu Mordehai Amihai, Cemaat Başkanı Silvyo Ovadya ve eşlerinin de bulunduğu davetliler, Öğrencilere Yardım Derneği Başkanı Roni Rodrigue ile Kadınlar Kolu Başkanı Sofi Pembegül tarafından karşıladılar.

Böyle bir gecede yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren sanatçı Danny Brillant, caz notaları, hareketli ritimleri ve slow parçalarla dans pistini devamlı dolu tutmayı başardı.

Konserin ardından, gece boyunca biletleri satılan piyangonun çekilişi gerçekleşti. Altın kaplama yüzükten, cemaatimize mensup sanatçıların eserlerine, çeşitli akşam yemeklerinden, Galatasaray’ın orijinal imzalı formasına kadar birçok hediye sahiplerini buldu.