Gecenin diğer rengi: Ces Molho

Hilton Convention Center’da gerçekleşen Dany Brillant konserinin spikerliğini ünlü oyuncu ve televizyon programı sunucusu Ces Molho üstlendi

28 Mayıs 2008 Çarşamba

Ces Molho, konser öncesi yaptığı sunum ile geceye ayrı bir renk kattı. Kendisi ile yaptığımız söyleşide kariyeri hakkında pek çok bilgi edindik.

Molho, kariyerine 1994 yılında başladı. Eğitimini Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamladıktan sonra yüksek lisansını radyo-tv üzerine yaptı. Bir sene boyunca Müjdat Gezen’den tiyatro eğitimi aldı.

1994 yılında tesadüf eseri Sami Ovadya adındaki bir arkadaşı sayesinde kariyerinin dönüm noktası olan Number 1 TV’de işe başlayan Ces Molho, medya dünyasında hızlı adımlarla ilerlemeye başladı. Son dört yılda zirveye ulaşan sanatçı, Kanal Türk’teki sabah kuşağında hazırladığı “Yemek Bahane” ve

 

 

Pazar günleri sunduğu “Hepsi Birinci Çocukları” adlı program ile hem kadınların hem de çocukların gönüllerinde taht kurmayı başardı. Yemek Bahane programında bine yakın yemek tarifi ile pek çok ev hanımının ilgisini çekti. Oyunculuk alanında “Sihirli Annem”deki rolü ile de pek çok çocuğun vazgeçilmez idolü oldu. Yemek Bahane programı sayesinde pek çok ödül aldı. Üniversitelerden aldığı ödüller eletirsel yapıya sahip olduğu için sanatçının hayatında önemli bir yer teşkil ediyor.

Ces Molho’nun hayatında çocuklar önemli rol oynuyor. Öğrencilere yardım amaçlı düzenlenen bu gecenin, kariyerinin büyük bir parçası olan çocuklar yararına olması sanatçının hayat görüşü ile örtüşüyor. Molho, yaptığımız röportajda, kendi içinde halen çocukluğundan kalma özellikler olduğunu söylerken bu sayede televizyon programlarında çocukların hayal dünyalarına girebildiğini dile getirdi. Gerek oyunculuğunda gerekse program sunumlarında kendi içindeki çocuğu dışarı çıkarmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Molho, tıpkı Beyaz ve Okan Bayülgen’in  ulaştığı spesifik bir seyirci kitlesi gibi kendisinin de medya dünyasında kadın/ çocuk programları alanında zirveye ulaşacağına inanıyor.

Molho, Dany Brillant’ı yakından tanımadığını dile getirirken ünlü şarkıcı ile gurur duyduğunu sözlerine ekledi. Popüler kültürün önemine sonsuz inancı olan Molho, Brillant gibi  özgün müzik yapan sanatçılara saygı duyduğunu belirterek böyle bir geceye katkıda bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi.