Kısa Haberler... Kısa Haberler...

Spor
21 Mayıs 2008 Çarşamba

Ronaldinho ne yapmalı?

Bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Katalan ekibi Barcelona'da, başkan Joan Laporta, Brezilyalı yıldızları Ronaldinho hakkında konuştu! Laporta, Ronaldinho'nun kariyerini yeniden canlandırmak için takımdan ayrılması gerektiğini söyledi!

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Ronaldinho'nun kariyerini yeniden canlandırmak istemesi halinde, takımdan ayrılması gerektiğini söyledi.

Katalan Televizyonu TV3'e açıklama yapan Laporta, "Ronaldinho'nun yeni bir başlangıca ihtiyacı var. İşler kötü gittiği zaman, takımdaki kilit isimlerin ayrılması normal" dedi.

Laporta, "Ronaldinho'nun da tıpkı Frank Rijkaard gibi ayrılmasını isterim. Böylelikle bize iki lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi zaferi kazanmamızda yardım eden oyuncuyu daima hatırlarız" diye konuştu.

 

Cafu Milan’ı terk etti

Milan'ın Udinese'yi 4-1 yendiği maçta Milano ekibinin formasını son kez giyen Brezilyalı Cafu, futbolu bırakıp bırakmama konusunda kesin bir karar vermediğini belirtti.

2003 yılında Roma'dan Milan'a gelen ve kırmızı-siyahlı formayı 5 sezon giyen Cafu, Udinese'yi 4-1 yendikleri maçta gol attı ve taraftarlara golle veda etti.

Sözleşmesi gelecek ay sona erecek Brezilyalı oyuncu, "Bu benim için gerçekten çok üzücü bir an çünkü ayrılıyorum ve bu takımı gerçekten çok özleyeceğim. Futbolu bırakıp bırakmayacağımı düşünmeden önce iki ya da üç aylığına tatile çıkacağım" dedi.

Başkan yardımcısı Adriano Galliani ile konuştuğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, "Adriano Galliani ile konuştum ve bana kapılarının açık olduğunu söyledi. Kesin olan bir şey var ki burada geçirdiğim zamanı asla unutmayacağım çünkü harika bir beş yıldı" diye konuştu.

Ajansspor Dış Haberler Servisi)