Primamod Style ‘haute couture’ ve hazır giyimde yeni trendleri yansıtıyor

Yaşam
14 Mayıs 2008 Çarşamba

Primamod Style, yeni mağazasında, bay ve bayanlar için seçkin markalardan derlenmiş geniş ürün yelpazesi ve haute couture atölyesi ile yeni trendleri yansıtıyor.

Primamod Style, yeni adresinde her yaş ve bedene hitap edebilecek özel tasarımları ile hizmet vermeye devam ediyor. Showroom’unda bayanların olduğu kadar bayların da düşünüldüğü aksesuar dahil birçok çeşit ürün bulabilmeniz mümkün.

Haute couture atölyesinde kişiye özel dikimin yanısıra Avrupa ve Amerika’dan özenle seçilmiş ürünlerle her zevke hitap eden farklı seçenekler sunuyor. Düğün, nikah, sünnet, vijola, pidyon törenleri, mezuniyet baloları, kına geceleri, kokteyl, parti gibi özel günler ve geceler için uğrayabileceğiniz bir adres.

Ayrıca Primamod’un yöneticisi Sevim Yeruham ve haute couture tasarımcısı Dilek Başaran tadilat departmanında  giymekten sıkıldığınız, ya da yeni bir hava vermek istediğiniz abiye kıyafetleri yeni bir modele dönüştürüp, tekrar zevkle giymenizi sağlıyor. Haute Couture de ise, özel model ve dikiş teknikleri ile, kilo sorunu olan bayanlara, kusurları örten giysiler üretiyor.

Akmerkez civarında iseniz uğramayı unutmayın.