DünyaGöz - Or-Ahayim elele

Sağlık sektöründe yaptığı çalışmalar ile fark yaratan Dünyagöz, Or-Ahayim Hastanesi ile işbirliğine girdi. Dünyagöz Hastaneleri Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu ile Or-Ahayim Yönetim Kurulu Başkanı Jojo İllel ile yaptıkları görüşmede işbirliğinin çerçevesini çizdiler

Viktor APALAÇİ Toplum
30 Nisan 2008 Çarşamba

Sağlık sektöründe yaptığı çalışmalar ile fark yaratan Dünyagöz, 110 yıldır kesintisiz sağlık hizmeti veren Or-Ahayim Hastanesi ile işbirliğine girdi.

Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, Balat Or-Ahayim Musevi Hastanesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Jojo İllel ile yaptığı görüşmede bu işbirliğinin çerçevesi çizildi. Toplantıda Onursal Başkan Bensiyon Pinto da hazır bulundu.

Yapılan işbirliğini değerlendiren Jojo İllel: “Dünyagöz Hastaneleri’nin 10 ayrı lokasyonunda, cemaatimiz bireylerine muayenede %20, tetkik, lazer ve göz ameliyatlarında %10 indirim imkanı sağlaması memnuniyet vericidir” dedi. Dünyagöz, 3000 aileye yolladığı, 24 sayfalık tanıtım broşüründe, göz sağlığında verdiği hizmetleri duyurdu.

 

Eray Kapıcıoğlu’nun sözleri

İşbirliği ile ilgili görüşlerini almak üzere, Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu’nu aradık.

Göz sağlığıyla ilgili her türlü soruna çözüm getirmek amacıyla kurulan, sürekli yenilenen eksiksiz teknolojisi, deneyimli medikal kadrosuyla, kısa sürede dünyanın sayılı birkaç göz merkezi arasındaki yerini aldığını söyleyen Eray Kapıcıoğlu, “12 yıl boyunca hep en iyi için çalıştık” dedi.

Kapıcıoğlu “Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun, kurulduğu 1996 yılından bu yana ortaya koyduğu gücünü, görme duyumuzun korunmasına adamış Türkiye’nin ilk, dünyanın en büyük özel göz hastanesidir” dedi.

Son teknolojileri kullanarak “koşulsuz hasta memnuniyetini” ödünsüz uygulamaya devam ettiklerini dile getiren Kapıcıoğlu, “120 göz hekimi ve 1000 çalışan ile sadece gözleriniz için 365 gün 24 saat hizmet vermekteyiz” dedi.

 

Or-Ahayim’in sağlık hamleleri

Or-Ahayim Yönetim Kurulu Başkanı, “Alegra Torel Geriatri Pavyonu”nun hizmete girmesinden sonra, hastanede ikinci ve üçüncü ameliyathanenin kurulduğunu, 4 yataklı bir yoğun bakım ünitesinin devreye girdiğini anlattı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşmalardan sonra poliklinik ve ameliyat sayısının arttığını söyleyen İllel, kadın doğum ve yeni doğan yoğun bakım ünitelerinin verimli çalıştığını, green-light lazer yöntemi ile üroloji ameliyatlarının yapıldığını dile getirdi. İllel, pek az hastanede rastlanan gönüllü hemşire ayrıcalığını, deneyimli 55 Pembe Melek ile yaşayan Or-Ahayim’in, her dine mensup insana eşit mesafede davranarak, sağlık hizmeti vermeyi sürdürdüğünü söyledi. Jojo İllel, Or-Ahayim’in yaptığı anlaşmalarla, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü, Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve İş Bankası mensuplarına sağlık hizmeti verdiğini, anlaşmalı özel sigortalar arasında Yapı Kredi Sigorta ve Koç Allianz’da poliçesi olan hastaların Or-Ahayim’i tercih ettiklerini belirtti.

 

Mobil Göz Kliniği

Dünyagöz Hastaneler Grubu İş Geliştirme Direktörü Selin Yıldırım Peker, 2004 yılından bu yana hizmet veren “Mobil Göz Kliniği Filosu”nun işlevini anlattı.  Sosyal sorumluluk bilinci içindeki Dünyagöz’ün Mobil Göz Kliniği kamyonlarıyla, göz muayenesi olamayan vatandaşlarımıza ulaşmak, göz sağlığı konusunda bilgilendirmek amacıyla hareket ettiklerini söyleyen Peker, bu ücretsiz göz taramalarını Or-Ahayim’in bahçesinde yapmayı teklif etti. Sağlık turizmine Dünyagöz olarak önem verdiklerini söyleyen Peker, amaçlarının Türkiye’nin dünyanın sayılı sağlık turizmi ülkeleri arasında yer almasını sağlamak olduğunu söyledi. Tıp turizminin öneminin altını çizerken, Selin Y. Peker, Dünyagöz’ün yıllık cirosunun yüzde onunun yabancı hastalardan geldiğini sözlerine ilave etti.