Çevrecilik; hobi mi, gereklilik mi?

Ekoloji ve çevre ile ilgili öğelerin ve bunun Yahudi değerleri ile ilişkilerinin konuşulduğu “Geleceğimizi nasıl etkiliyoruz?” konulu panel 18 Mart Salı gecesi gerçekleşti

Toplum
27 Mart 2008 Perşembe

Doğamızın özellikle son senelerde biyolojik dengesinin nasıl bozulduğu, sivil toplum örgütleri ile ticari kurumların sorumluluklarının ve çevre koruma konusundaki Yahudi öğretilerinin dile getirildiği panelin moderatörlüğünü gazetemiz yazarlarından Haymi Behar yaptı.

18 Mart Salı akşamı gerçekleşen “Geleceğimizi nasıl etkiliyoruz?” konulu panelde ekoloji ve çevre ile ilgili öğelerle, Yahudi öğreti ve değerlerini birleştirerek gerek çocukların gerekse ebeveynlerin çevre bilincinin nasıl geliştirebileceği konuşuldu. Panele Heschel Center for Environmental Learning & Leadership Vakfı’nın Kurucu ve Direktörü  Dr. Jeremy Bernstein, Unilever firmasında İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre ve Kalite Güvence Müdürü görevini yürüten Dr. Metin Albukrek, WWF – Türkiye Pazarlama İletişimi ve Kaynak Oluşturma Sorumlusu, Talya Enriquez, konuşmacı olarak katıldılar.