Calderon'a sahte Nicolas Cage şakası!

İspanya'nın ünlü kulübü Real Madrid'in kulüp başkanı Ramon Calderon, Hollywood aktörü Nicolas Cage kılığına girmiş İtalyan aktör tarafından kandırıldı!

Spor
12 Mart 2008 Çarşamba

İtalyan Televizyonu ''La 7'', Paolo Calabrese adlı İtalyan bir aktörü Nicolas Cage'e benzeterek, Real Madrid Kulübü başkanı ile görüştü.

Geçen hafta Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid-AS Roma maçını izlemeye gelmiş gibi gösterilen sahte Nicolas Cage'in, kulüp başkanıyla fotoğraflar çektirip, Calderon'un kendisine hediye ettiği ve arkasında ''Nicolas Cage'' yazılı Real Madrid formasını da aldığı ortaya çıktı.

Calderon dışında Real Madrid'de oynayan Brezilyalı futbolcu Robinhove, kulüp çalışanları ile polisin bile İtalyan aktörün Nicolas Cage olduğuna ikna olurken, şaka, Roma'da oynayan İtalyan futbolcu Francesco Totti'nin İtalyan aktörü tanımasıyla son buldu. Televizyon kanalının benzer bir şakayı AC Milan-AS Roma maçından sonra da AC Milan Kulübü Başkanı Adriano Galliani ve bir AS Romalı yöneticiyi kandırmak için de yaptıkları kaydedildi.