YSK A Takımı bir üst grupta

Yıldırımspor A Takımı; kendi grubunu 3. sırada tamamlayıp bir üst gruba katılmaya hak kazandı. Gurubunda Bursa Final Dershanesi 1 mağlubiyetle birinci, Şişli 2 mağlubiyetle ikinci, Yıldırımspor 3 mağlubiyetle üçüncü oldu

Spor
5 Mart 2008 Çarşamba

Diğer grubun da birincisi 2 mağlubiyetle ve averajla Edirne Olin, ikincisi yine 2 mağlubiyet ve averajla Tuzla Belediyesi, üçüncüsü de yine 2 mağlubiyet ve averajla Denizgücü oldu.

Üst grubun sıralaması da şöyledir:

1. Final Dershanesi - 1 mağlubiyet

2.Şişli - 2 mağlubiyet

3.Olin - 2 mağlubiyet

4.Tuzla Belediyesi - 2 mağlubiyet

5.Denizgücü - 2 mağlubiyet    

6.Yıldırımspor - 3 mağlubiyet

Üst grup maçları geçtiğimiz hafta başladı. YSK, Tuzla’da Tuzla Belediyesi’ne misafir oldu. Çok çekişmeli geçen maçtan sonra YSK 10 sayı farkla mağlup sahadan ayrıldı.. Böylece yenilgi sayısı 4'e yükseldi. Denizgücü Final Dershanesini, Olin de Şişli'yi yenerek daha avantajlı duruma geldiler. Bu haftaki maçlarda da YSK'nın rakibi Edirne Olin Spor idi. YSK ilk yarıyı 44-41 önde tamamlamayı başardı. Üçüncü periodda 4 sayı farkla Olin üstün duruma geçti. Dördüncü periyod da ise YSK üst üste top kayıpları yapınca fark bir ara 17 sayıya kadar Olin lehine yükseldi sonuçta maç 12 sayı farkla Olin lehine sonuçlandı. YSK uzun oyuncuların eksik olmasından dolayı ribaunt üstünlüğü sağlayamadı. Buna, bir de top kayıpları eklenince YSK yenilgiden kurtulamadı. Bu maçın sonunda YSK ile rakiplerinin arasndaki fark ciddi bir farkla açılmış ve bir üst gruba çıkma ümidi kalmadı. Bundan sonraki 4 maçın kazanılması sadece prestij açısından önem taşımıyor. Diğer maçlarda da Denizgücü Şişli'yi, Final Dershanesi Tuzla Belediyesini yenmiştir.

Şu andaki son sıralama şöyledir.

1. Olin- 2 mağlubiyet

2. Final - 2 mağlubiyet

3.Denizgücü - 2 mağlubiyet  

4. Tuzla - 3 mağlubiyet

5. Şişli - 4 mağlubiyet

6. YSK - 5 mağlubiyet