Toplumdan haberler

Toplum
27 Şubat 2008 Çarşamba

İYD’de Genel Kurul toplandı

İhtiyarlara Yardım Derneği’nde  24 Şubat Pazar sabahı tüm üyelerin katılımı ile Olağan Genel Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıyı açan İYD Başkanı Hayim Küçük, üyelere iki yıllık başkanlığı süresince yapılan icraatlar hakkında geniş bilgi verdi. Verilen ara sonrasında  iki yıllık süre için yeni yönetim kurulu asil üyelerinin seçimine geçildi. Seçimde Hayim Küçük, Janet Mayer, Ceri Lebahar, Nesim Cemert, Vivi Darsa, Vivi Özromano, Levana Kohen, Moiz Romano ve  İlya Barokas yeni yönetim kurulu üyeleri olarak seçildiler. Hayim Küçük, başkanlık görevini iki yıl daha sürdürecek.

Golden Ageliler GKD'nin “Hayaller”ini izledi

24 Şubat Pazar günü Golden Age Dostları, Göztepe Kültür Derneği’nin “Hayaller” adlı oyununu izlemek üzere bir araya geldi. Golden Age Hanımları eşliğinde Şişli ve Kurtuluştan servislerle ve Anadolu yakasından kendi imkanlarıyla derneğe gelen 150 katılımcı yerlerine yerleştikten sonra GKD Tiyatro Kolu Başkanı Donna Kasuto bir açılış konuşması yaptı. Ardından herkesin kendinden bir şeyler bulduğu, kimi zaman düşündüğü, çoğu zaman kahkahaya boğulduğu tiyatro gösterimi beğeniyle izlendi. Oyunun sonunda Golden Age Komisyonu Başkan Vekili Şeli Elmas, böylesine mutlu bir gün yaşattıkları için tüm GKD’lilere teşekkür etti ve Başkan Vekili arkadaşı Eti Pinto’yu sahneye davet etti. Donna Kasuto’ya bir teşekkür sertifikası sunuldu. Ayrıca oyunda emeği geçen herkese teşekkür mektubu ile birlikte birer gül verildi