Toplumdan haberler

Toplum
20 Şubat 2008 Çarşamba

Golden Age dostları DYD’de buluştu

Tüm dünyada Sevgililer Günü olarak kutlanan 14 Şubat günü, Golden Age dostları yine sevgiyle Dostluk Yurdu Derneği’nde bir araya geldi. Şişli, Kurtuluş ve Caddebostan’dan kalkan servislerle yaklaşık 100 katılımcı önce Dolmabahçe’de  buluştu. Golden Age Hanımları hazırlanmış sandviç, içecek, kek paketlerini katılımcılara dağıttı. Kısa bir otobüs gezisinin ardından Dostluk Yurdu’na gelindi. DYD Hanımlar Kolu Başkanı Vivi Beskinazi, sevgi üzerine anlamlı bir açılış konuşması yaptı. Ardından DYD Hanımlarının hazırladığı “Tiyatro Hayatın Aynasıdır” adlı oyun beğeniyle izlendi. Golden Age Başkanı Meri Maya, Vivi Beskinazi’ye teşekkür ederek kendisine bir sertifika sundu. Daha sonra Başkan Vekili Eti Pinto oyunda emeği geçen herkese bir gülle birlikte teşekkür mektubu verdi. Günün sonunda bir bağış severin katkılarıyla herkese günün anısına birer gül verildi.

Göztepe Kültür Derneği’nin genç evliler gezisi

Geçtiğimiz günlerde Göztepe Kültür Derneği Genç Evlileri Kartepe’ye bir gezi düzenlediler. Çocukların da katıldığı günde yol boyunca çeşitli ikramlar sunuldu, sohbetler edildi. Kartepe’ye varıldığı zaman genç evliler teleskilerle muhteşem bir dağ manzarasını kuşbakışı izleme olanağı buldular. Çocuklar ise kızaklarla kayarak karın keyfini çıkardılar. İlerleyen saatlerde dönüş yolu öncesi katılımcılar cafelerde dinlenerek yorgunluk attılar.

Barınyurt’ta Sevgililer Günü kutlandı

14 Şubat Sevgililer Günü Barınyurt’ta sevgi günü olarak kutlandı. Pansiyonerler, Barınyurt personeli ve Barınyıldızlar’ın dayanışma içinde geçirdikleri günde canlı müzik eşliğinde yemek yendi. Eğlence, şarkılar ve danslarla devam etti.