Yosi Namer Büyükler’de İstanbul 3.sü oldu

Masa Tenisi İl Temsilciliği 2007–2008 İstanbul 2.ci Büyükler Takım müsabakaları Tozkoparan Spor Salonu’nda yapıldı

Spor
31 Ocak 2008 Perşembe

Yıldırımspor Masa Tenisi  takımında antrenör – oyuncu Bülent Atakan, Ceki Namer, Yosi Namer ve takımı eksik bırakmamak için sakat koluyla oynayan Alp Kamhi vardı. YSK as oyuncusu Nedim Yılmaz 

Bursa

’ da olduğundan bu maçlarda yer alamadı.

YSK grup maçlarında, İstanbul DSİ ile İstanbul Veteran MTD takımlarını aynı skorlarla 3 – 0 yenerek grup 1.cisi olarak çeyrek finallere kaldı. Beşiktaş’ a 3 – 0,  İstanbul Akpınar’ a ise 3 – 1 yenilerek yarı finallere kalamadı. Ertesi  gün, gene Tozkoparan Spor Salonunda yapılan İstanbul 2. Büyükler Ferdi Müsabakalarına, YSK’ dan yalnız Yosi Namer katılabildi.  16 kişinin katıldığı müsabakalarda 4 grup oluşturuldu. Yosi, 3 oyuncuyu da yenerek  (3-0, 3-0 ve 3-2) grup birincisi olarak çeyrek finale kaldı.

Çeyrek finalde de Veteran M.T.D. takımından Kayıhan Öztürk’ ü 3-1 yenerek yarı finale yükseldi. Ancak yarı finaldeki rakibi Kadıköy Belediyesi’ nden Ali Güller’ e 3-0 yenildi.

Yosi Namer, 3. ve 4. lük maçında ise, yine Kadıköy Belediyesinden Ahmet Sözmen’ i 3-0 yenerek, büyük bir başarıya imza attı ve üçüncülük kupasını aldı. İstanbul 2.Büyükler Ferdi Müsabakaları 1.si Veteran MTD’ den Cengiz Akdağlı oldu.