YSK Masa Tenisi Takımı İstanbul İl Birinciliklerin

Spor
16 Ocak 2008 Çarşamba

Büyükler:

Masa Tenisi İl temsilciliği 2007 – 2008 İstanbul 1. Büyükler takım müsabakaları Tozkoparan Spor Salonunda yapıldı.

Türkiye 1. Liginde  oynayan YSK Masa Tenisi A takımı, as oyuncuları Nedim’ den yoksun olarak, antrenor -  oyuncu Bülent Atakan ile Yosi Namer, Ceki Namer ve Alp Kamhi’ den oluşan kadrosuyla oynadı.

YSK “B” grubunda yer aldı. İstanbul Veteran M.T.D.’ i 3 – 1 yenen YSK, 2.ci maçında, bu turnuvayı 1. olarak bitiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi (A) takımına

3 – 0  yenilerek grup 2.cisi olarak ilk 8 takım arasına kaldı.

Eleme maçlarında YSK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (D)’ yi 3 - 1 yendi. Yeşilyurt’ a ise 3 – 2 yenilerek İstanbul turnuvasını 6.cı olarak bitirdi.

12 takımlık Türkiye 1.Liginin ilk devresini 7.ci olarak tamamlayan YSK Masa Tenisi takımı, ikinci devrenin ilk 5 maçını Ocak ayı içinde, İstanbul Tozkoparan salonunda yapacak.                                                                                                                                                           

Gençler:

Masa Tenisi il temsilciliği 2007 – 2008 Gençler takım müsabakaları da Tozkoparan Spor salonunda yapıldı.

YSK’ nın  alt yapısından, Gençler kategorisindeki bütün masa tenisi oyuncuları, eski Milli Takım oyuncularından Antrenör Bülent Atakan nezaretinde, iki takım halinde müsabakalara katıldılar.

Sami Habib, Can Menekşe ve Melih Levi’ nin oynadığı takım “B” grubunda Anafen takımı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi “B” takımlarına yenilerek elendi.

Hayri Habib, Berk Toledo, Meyir Razzon ve Ceymi Y. Çukran’ ın oynadığı diğer takım ise “C” grubunda oynadı ve Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi takımlarına yenilerek elendi.

YSK’ lı 7 genç oyuncu için bu maçlar, heyecanlarını yenebilmeleri ve tecrübe kazanabilmeleri için iyi bir vesile oldu.