Taşyapi projeleri; satiş alaninda Yusuf Eskenazi`ye emanet...

Zelda TARABLUSAmerican Life`ta, devrin en genç genel müdürlerinden biri olarak görev yapan Yusuf Eskenazi, şirketten ayrılmasına rağmen geçen on sekiz yıldan sonra hala adından övgü ile söz ettiriyor.

Ekonomi
9 Ocak 2008 Çarşamba
Türkiye’de ve dünyada satış/yöneticilik konusunda 50 ödülün sahibi olan 1967 doğumlu Eskenazi’nin görev aldığı diğer şirketler arasında Demir Hayat Sigorta, Emek Hayat Sigorta, Sabah Gazetesi, NTV, Yeni İstanbul A.Ş. gibi seçkin kurumlar bulunmakta.
Taşyapı’daki görevi Türkiye’nin en seçkin yaşam alanı projelerinde çalışacak olmaktan son derece mutlu ve heyecanlı olduğunu belirten Eskenazi özellikle Maslak’ta 33 katlı 10 bloktan oluşan Mashattan, Acıbadem’de yer alan Almondhill, Taşyapı’nın Mecidiyeköy’e hareket ve değer katacak çok özel yaşam ve alışveriş alanı projesi ile kentin en çok tercih edilen yaşam alanlarından biri Ataköy’de yükselmekte olan Novus Residence’ta görev alacak.
Satış konusunda Türkiye’nin en seçkin projelerini sahiplenen bir şirkette olmanın hem gurur verici hem de işini kolaylaştıran bir faktör olduğunu dile getiren Eskenazi, 2008 yılında çoğu teslim edilmek üzere hızla yapımı süren bu projelerin yanı sıra grubun ilerki yıllar için planladığı ve yine İstanbul’un en önemli ve en güzel noktalarında yer alacak projelerinin satışından da sorumlu olacak.
Bilindiği gibi özellikle lokasyon konusunda çok farklı bir konumlandırmaya sahip olan Taşyapı, yaptığı her projenin şehrin göbeğinde ve en özel noktalarda olmasına özen göstermektedir.
Projeler hakkında da kısaca bilgi veren Eskenazi açıklamasında şu konulara değindi: “Acıbadem’in en güzel ve ulaşım bakımından en elverişli konumda bulunan Almondhill hem konforlu bir yaşam, hem de modern şehir planlaması açısından mükemmel bir örnek. Az sayıda kalan dairelerin ev sahibi olmak isteyenler tarafından mutlaka incelenmesi gerekir.
Mashattan ise sadece bir bölgeye değil, neredeyse bir döneme damga vuracak kadar büyük ve önemli bir proje. Türkiye bu tarz bir yaşam biçimi ve bu kadar büyük bir proje ile ilk kez tanışacak. Özellikle hem şehir, hem de iş hayatından kopmak istemeyen, iş çıkışında İstanbul’un tüm güzelliklerini doyasıya yaşamak isteyenlerin tek tercihi Mashattan olacak.
Taşyapı’nın Türkiye’deki en önemli projelerinden biri ise Ataköy’de yapımı devam eden Novus Residence. Türkiye işte bu proje ile, gerçek residence kavramı ile tanışacak.”

Taşyapı: (0212) 347 36 28
Yusuf Eskenazi: (0533) 931 08 52
e- mail: 
y.eskenazi@tasyapi.com