Diouf: ``Şike iddialarini ciddiye almiyoruz``

Marsilya Başkanı Pape Diouf, UEFA`nın inceleme altında olmadığını açıkladığı 8- 0`lık Liverpool- Beşiktaş maçı için ortaya atılan şike söylentilerini şimdilik ciddiye almadıklarını söyledi

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
Fransız M6 televizyonunda yayınlanan bir programa katılan Marsilya Başkanı Pape Diouf, kendilerinin de yer aldığı Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda oynanan ve 8- 0 İngiliz takımının üstünlüğüyle sonuçlanan Liverpool- Beşiktaş maçında şike olabileceği yönündeki söylentiler için "Şimdilik ciddiye almıyoruz" dedi.
Şike iddialarının söylentilerden ibaret olduğunu hatırlatan Diouf, "Eğer UEFA gerçekten de şike şüphesiyle bir soruşturma açacak olursa, bu durumda biz de Marsilya olarak gerekli şikayetimizi yaparız. Ancak şu anda böyle bir durum yok. Her halükarda en iyisi, Salı günü oynayacağımız maçta Liverpool'u yenerek bir üst tura çıkmayı garantilememiz olur" dedi.
Bu arada devre arasında 2 forvet oyuncusu transfer etmeyi planladıklarını söyleyen Pape Diouf, gündemlerindeki futbolcuların isimlerini vermezken, "Hemen aklınıza gelmeyecek bir ülkede oynayan bir futbolcuyla bağlantı halindeyiz" dedi. Bilindiği gibi Olimpique Marsilya'nın, Vestel Manisaspor'da forma giyen Filip Holosko'yu transfer etme planları yaptığı öne sürülmüş; hatta aynı futbolcunun Olimpique Lyon'un da gündeminde olduğu belirtilmişti.  Pape Diouf, aynı programda, Teknik Direktör Erik Gerets'in sonuna kadar arkasında olacaklarını ve Belçikalı çalıştırıcının şu ana kadarki çalışmasından da çok memnun olduklarını dile getirdi.