Toplumdan haberler

Göztepe Kültür Derneği`nde eğlence geceleri24 Kasım cumartesi akşamı Göztepe Kültür Derneği`nde coşku dolu bir eğlence gecesi daha yaşandı.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

Solist Günce’nin şarkılarına eşlik edip dans eden konuklar daha sonra Dj David’in çaldığı birbirinden güzel parçalarla geç saatlere kadar eğlendiler.
GKD Eğlence Sorumlusu Leon Arditi ve arkadaşları yoğun katılımdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken her eğlence gecesinde birkaç doğum günü veya evlilik yıldönümü kutladıklarını, insanların mutlu günlerini paylaşarak küçük sürprizler hazırlamanın çok keyifli olduğunu da vurguladı.

Golden Age dostları DYD’de buluştu
Golden Age Komisyonu, dostlarını Dostluk Yurdu Derneği’nde buluşturdu. Başkan Meri Maya yaptığı açılış konuşmasında Dostluk Yurdu Derneği lokalinde tekrar bir araya gelmiş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi ve ilerleyen günlerde yapılacak faaliyetlerden söz etti.
Ardından Süzet Herman’ı kürsüye davet etti. Herman, judeo- espanyol dilinde iki hikaye anlattı. Hem düşündüren, hem de katılımcıların kendilerinden bir parça bulduğu hikayeler büyük beğeni kazandı. Meri Maya, Herman’a bir teşekkür mektubu sunmasının ardından çeşitli oyunlar düzenlendi ve gerçekleştirilen çekilişte hediyeler dağıtıldı.