YSK Masa Tenisi gençleri Cumhuriyet kupasinda

Eyal Berkovic… Avrupa`da parmakla gösterilen sayılı orta saha oyuncularından biri... Ada ekiplerinin gediklisi… Ama derler ya, her güzelin bir kusuru var diye… Sizi Berkovic`in ilginç hayat hikayesini okumaya davet ediyoruz…Selim ÇİPRUT

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Her yıl tekrarlanan Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi Yarışmaları’ nın altıncısı bu yıl , Kasım ayı içinde Bayrampaşa Spor Salonunda yapıldı

Yıldırımspor Kulübü Masa Tenisi A takımı alt yapısını oluşturabilmek için, Masa Tenisi Spor Okuluna devam edenlere, tecrübe kazandırabilmek amacıyla sporcu lisansı çıkartılmaktadır.
Bu program dahilinde, YSK’ dan Sami Habib, Hayri Habib  ve Ceymi Çukran.
Gençler kategorisinde Cumhuriyet Kupası müsabakalarına katıldılar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, DSİ ve Kanalıada  takımları ile aynı gruba düştüler.
Ancak, YSK’lı genç oyunculardan bilhassa Sami Habib, çok iyi müsabakalar çıkarmasına rağmen, heyecanlarını yenemediklerinden maçlarını kaybedip elendiler.
Bu şampiyonadan sonra, YSK Masa Tenisi Gençleri, muhtemelen Aralık ayında, yapılacak olan İstanbul 1.Teşvik Gençler Müsabakalarına katılacaklar.